trochę rasistowskie:
trochę rasistowskie:
Nie wiem czy było bo za dużo przeglądania ale mi się podoba pierwotna wersja PSa :
http://www.flickr.com/photos/1869796...7608377333404/
Ostatnio edytowane przez stratus ; 21-01-2009 o 10:29
Było...
A tu inna wersja, Gaussian Blur w akcji:
Pozdrawiam
Łukasz Bakuła
„Fotografia – to radość życia. Aparat nie został stworzony dla ludzi smutnych i skwaśniałych”. J. Płażewski
do piwka pewnie robią z 70-200![]()
30D, C10-22, T17-50, C70-200, cokiny i inne fastpacki
Ciekawe jaka pojemnosc ma 1200mm![]()
Mówisz, masz!:grin:
Wg moich szacunkowych obliczeń wyszło, że to szkło ma ok 4488,585 [pi] cm^3 objętosci, co w przeliczeniu daje nam, że do Canona EF 1200mm f/5.6L USM Jednorazowo mozemy wlać nieco ponad 14 litrów piwa!
PS: Nie wiem niestety jak obliczyc tutaj "pianę na dwa palce":grin:
Ostatnio edytowane przez Slider ; 21-01-2009 o 20:37
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
LOL
Nie no. To ja jednak bym wolal taki kubek do herbaty, jak powyzej![]()
poluje na jakieś uszkodzone szkiełko coby sobie zdziełać taki piórnik![]()
Jestem użytkownikiem aparatów, obiektywów, lamp byłskowych marki Canon oraz statywu marki Manfrotto.
Ciekawe, ilu upoluje ten mistrz, co to sam o sobie - skromnie, acz ze świadomością własnej wartości - pisze: "Proponuję Przepiękne zdjęcie czarno-białe z dodatkiem pewnych atrakcyjnych cech, które powodują że obraz staje się wyjątkowy i niepowtarzalny. Nigdy nie robię takiego samego obrazu dlatego te dzieła są tak oryginalne i cudowne, posiadają swoją głębie i wdzięk."
Artysta, bez dwóch zdań...
http://www.allegro.pl/item526872684_...e_zdjecie.html
Ja tam się nie znam, ledwo odróżniam migawkę od przysłony, ale byłoby mi chyba najzwyczajniej w świecie głupio przed samym sobą takie "dzieła" z "cudownymi efektami" pokazywać urbi et orbi, o oferowaniu usług nawet nie wspominając...