Ostatnio edytowane przez gushman ; 11-01-2009 o 01:17
Mój sprzęt: szara karta na smyczy | aluminiowa drabinka z dwoma stopniami | statywik na 11 cm | 2 filtry UV | pudełeczko ochronne na kartę pamięci | jedna karta pamięci | druga karta pamięci | trzecia karta świętej pamięci | pilot z antenką | dyfuzor | druga wersja dyskoteki 580 EX z doniczką na kwiaty lightsphere | musztardówka 50 mm 1.4 | jasny 24-70 | jasne i stabilne 70-200 z najdłuższą nazwą | 1 Duży Marek Trzeci.
A tak z ciekawosci :P
Niech sie jakaś forumowiczka wypowie, czy się podobało..ja miałem podobną reakcję co DonBolano
![]()
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Chociaz w sumie z checia bym wzial udzial w takim przedsiewzięciuTylko musialbym sie roztyc.. czy cos.. :/
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
Hmm.. "Osiemseta" to raczej nie jest, bo ona ma inny kształt pierścienia ustawiania ostroci, a na "sześćsetę" to to chyba trochę za krótkie, choć moge się mylić (nie mam porównania) w kazdym razie nie jest to 1200mm jesli o to Ci chodzi
A może to "sześćseta" z extenderem, a może nawet dwoma:-)
Co do Nikosiów to akurat ta najdłuzsza i najwęższa lufa to chyba odnowiona stałka 1200mm której protoplasta składał się z bodajże 5 soczewek![]()
Wygląda Podobnie (długa i wąska) ale po dokładnym przyjrzeniu, można dostrzec małe zmiany w kształtach (stąd spekulacje o nowszej wersji)
Ostatnio edytowane przez Slider ; 11-01-2009 o 22:18
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
lans w fabryce+mega packshoty w jednym?
nic prostszego!
http://allegro.pl/item525052174_garn..._na_miare.html
jak dla mnie to nominacja do 'foto-kicz 2009' murowana ;]