Strona 246 z 606 PierwszyPierwszy ... 146196236244245246247248256296346 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 451 do 2 460 z 6056

Wątek: Dowcipy o/na fotografii

Bywalec Awatar tomygun

Domyślnie Reklama dźwignią handlu

Opis pewnej aukcji na allegro, może jakaś część tego jest prawą, pewnie to że przyleciał z USA

"Witam na mojej aukcji dzisiejszym przedmiotem aukcji jest Nowy Canon EOS 5D.

W 100% sprawny przywieziony z USA. Niestety z powodów finansowych muszę go sprzedać.

Aparat kupiłem w USA do użytku własnego. Kupując ten aparat masz gwarancje że będzie chodził jak prawdziwy 5D a nie jakiś przechodzony przez 3 fotografów który nie ostrzy lub migawka nie działa mu tak jak powinna. Dużo czytałem i pytałem się profesjonalnych fotografów gdzie kupić .

Kupując taki aparat w niskiej cenie w jakimś sklepie na allegro najczęściej dostaje się aparat którego nikt nie chciał, który był testowany przez fotografów i nie spełniał ich oczekiwań i dlatego jest sprzedawany przez internet.
    Dodatkowo aparaty wysyłane na Europę wschodnią są gorszej jakości niż na zachód.

Aparat był sprawdzony przez mojego znajomego który jest profesjonalnym fotografem, dodatkowo został skalibrowany tak aby robił jak najbardziej naturalne foty w formacie RAW.

Kupując u mnie masz gwarancje że kupujesz produkt najwyższej jakości z firmowego salonu Canona w Nowym Jorku. Dodatkowo Canony z USA są lepszej jakości ponieważ przechodzą bardziej szczegółowe testy.

Cena jest naprawdę niska tylko dlatego że szybko potrzebuję gotówki.

Sprzedaję pełen komplet ze sklepu.

Gwarancja USA od 3 czerwca. Gwarancja jest w 100% realizowalna, gdyby coś się stało wystarczy wysłać aparat do Canona w USA i odeślą nam nowy. Czas oczekiwania na aparat jest prawie taki sam jak w Polsce + 3-4 dni przesyłka. Wiem że jest to możliwe bo sam tak zrobiłem z moim starszym Canonem.

Wszelkie pytania proszę kierować na mail lub kom

Jeżeli szukasz teraz EOS 5D dla siebie to kup go ode mnie ponieważ masz gwarancję że dostaniesz w 100% sprawny i funkcjonalny aparat. Nie mam zamiaru nikogo oszukiwać i naciągać."
    GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
    Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Jest juz nastepca piatki:

Wink

gdyby to byl normalny fon, hmm, nio to by bylo cos, i kuleczko, ciekawy sposob nawigacji. O i jest miejsce na antenke dolaczana na stopce :d
    Canon EOS 40D;Sigma 50 F1.4 EX DG HSM
    dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował
    nie rozumiem po co inne obiektywy wyprodukowali ;D

Początki nałogu
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

[znalazłem u żółtych]
    Pozdrawiam,
    Michał

Domyślnie

juz druga warstwa farby schodzi,
    dzooma, ja też tak czytałem... w ogóle ja pięćdziesiątką to bym wszystko fotografował

Domyślnie

Nastepny canonofon

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

widac PS, mogl blurnac to jakos

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ale mi nie chodzi o foto, tylko o historię. Foto to tylko ilustracja i to do tego nie z tej historii.

Strona 246 z 606 PierwszyPierwszy ... 146196236244245246247248256296346 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów