moze i to zabawnie wyglada ale zastanawiam sie dlaczego Canon czegos takiego nie produkuje dajac zarazbiac velbonowi na badziewnych monopodach![]()
moze i to zabawnie wyglada ale zastanawiam sie dlaczego Canon czegos takiego nie produkuje dajac zarazbiac velbonowi na badziewnych monopodach![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Pewnie nie ma koncesji na sprzedaż broni.
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Albo ma wykupiony u nich pakiet akcji![]()
fajny patent... a kiedyś się z tego śmiałem![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Uuaaa tak to jest jak braknie szerokiego kata.![]()
DoMiNiQuE, ja mam lęk wysokości, nie zamieszczaj takich fotek bez ostrzeżenia bo prawie spadłam z fotelaZamieszczone przez [DoMiNiQuE]
.
Mam to samo, ale nie spadłem, bo trzymają mnie podłokietniki :PZamieszczone przez Reno
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
no, trochę niebezpieczne...
ale co tam, i tak foci Nikonem![]()
wiec jak spadnie to zadna strataZamieszczone przez marcingreen
![]()
![]()