Hint: patrz na rączkę![]()
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Widzę,że to zwykły parasol,ale jak kiedyś miałem koncepcję zbudowania oszczędnościowego,małego studia to sam się zastanawiałem nad podobnymi parasolkami.Wszystko da się dostosować do swoich potrzeb,a Polak to człowiek kombinujący,więc ta aukcja powyżej mnie nie dziwi![]()
Ciekawe kto sie na coś TAKIEGO skusi...
I jeszcze anegdotka z życia...niedawno to sie wydarzyło: otóż mój kolega studiuje na UW dziennikarstwo, no i mają tam rożne zajęcia z fotografii... ciemnia itd. Kolega ma Nikona F4. Jakoś przyszedłem do niego na UW, no gadam z nim tak sobie, a tu koleżanka z jego roku podchodzi...zauważa aparat...bierze: "O, jaki ciężki, a to prawdziwy?".Kolega ładnie sie uśmiecha i odpowiada ze tak...prawdziwy...ona jeszcze coś tam wesołego gadała... ale nie wytrzymałem jak spytała: "A to aparat do zdjęć czarno-białych czy kolorowych?"....
PS. Prawda, takie akcje to trzeba na żywo oglądać.
Ostatnio edytowane przez dark4blade ; 05-11-2007 o 20:20
A to przepraszam.U mnie w mieście w jakimś sklepie widziałem sporo taniej niż takie bez rączki.Już teraz nie pamiętam ile wynosiła różnica bo to dość dawno było,ale pamietam,że się opłacało.