No właśnie, te foty są spoko i jakoś nie biją niczym po oczach, a swego czasu sam sobie chciałem D60 kupić![]()
No właśnie, te foty są spoko i jakoś nie biją niczym po oczach, a swego czasu sam sobie chciałem D60 kupić![]()
a po im wiecej do gazety ? zeby musiali ustawiac na small jpg ? jak sie popatrzy na fotki i co z nich robia (tzn chlastaja jak popadnie, o czym juz byl tutaj nawet watek) do tego kompresja do kilku/kilkunastu kb zeby sie www szybko wczytywala to naprwde nie widze powodow zeby robic super wypasiory, to nie 'sports ilustrated'
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
Na pohybel onanistom sprzetowympatrzcie panstwo, nawet takim aparatem da sie zdjecia robic:-D
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II
Nie wiem co wy chcecie od poczciwego staruszka D60, ja do tej pory zdjęcia nim robię...
Potwierdzam łukasz ciągle pracuje na d60.
Że działa - to widać.
Czy trzeba czegoś jeszcze?
a niechby nawet to było d30... to przy sprawnym fotografie zdjęcia będą dobre. i tyle.
(btw. - na jedną z pierwszych wojen kiedy ag miała już cyfry krzysztof miller jechał z canonem g2...)
Wiadomo, świetne zdjęcia można robić i najgorszym aparatem (sam zresztą wyznaję zasadę, że fotografuje człowiek a nie aparat).
Rozbawiło mnie tylko to, że taka agencja jak Gazeta ma tak stary sprzęt. Wydaje mi się, że biedni nie są. Nie wiem zresztą, jak to jest w AG... czy każdy fotograf ma swój sprzęt, czy dostają go z agencji?
PS. Chciałbym mieć chociaż takie D60.
EDIT. Zresztą do onanisty sprzętowego mi jeszcze daleko. Chociaż im dłużej siedzę na tym forum tym szybciej się nim staję.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
No widzisz... ja nie mam sprzętu sprzed paru lat, tylko dużo starszya zdaje sie kolega nawet takiego d60 nie ma... a sie śmieje.i co prawda brakuje mi paru rzeczy, ale robię zdjęcia tym co mam i nie narzekam.
Mnie zaskoczył jedynie fakt: wielki zrobiony z pompą (m. in. marketingową) portal Gazeta a sprzęt reporterski sprzed pięciu (?) lat.
Ostatnio edytowane przez chavez ; 01-06-2007 o 14:30 Powód: Automerged Doublepost
system EOS
Fajna koszulka.
http://allegro.pl/item197812410_zaka...n_olympus.html