Strona 143 z 606 PierwszyPierwszy ... 4393133141142143144145153193243 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 421 do 1 430 z 6056

Wątek: Dowcipy o/na fotografii

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stdanielo Zobacz posta
    No te gruchy, którymi przedmuchujemy matryce to akurat są używane do wyciągania smarków z nosa niemowlakom.
    Te malutkie, co słabo dmuchaja tak, ale te większe, które lepiej nadają się do czyszczenia matrycy są do lewatywy, niestety

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Tak nawiasem, to teraz maluchom się wydmuchuje nosy nie gruchą ale takim sprytnym urządzeniem z rurką w którą wciągasz powietrze
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cyborg Zobacz posta
    Te malutkie, co słabo dmuchaja tak, ale te większe, które lepiej nadają się do czyszczenia matrycy są do lewatywy, niestety
    ZTCW do lewatywy jest sprzęt zupełnie innego kalibru.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

W kreskówkach jest to często miech z kuźni
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

No te gruchy, którymi przedmuchujemy matryce to akurat są używane do wyciągania smarków z nosa niemowlakom.
    Piszesz w liczbie mnogiej, wiec wy czyli kto takich uzywa?
    Bo jakos tu na forum od dawien dawna najbardizje polecane sa jak najwieksze gruchy do czyszczenia - czyli wlasnie do lewatywy.
    Idz do apteki, popros gruche do lewatywy i taka przedmuchaj matryce, sprzet. Zauwazalna roznica. Niestety wiecej miejsca w torbie zajmuje a mi sie juz udalo niedawno takowa zgubic.
    EOOT

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Bo jakos tu na forum od dawien dawna najbardizje polecane sa jak najwieksze gruchy do czyszczenia - czyli wlasnie do lewatywy.
    Idz do apteki, popros gruche do lewatywy i taka przedmuchaj matryce, sprzet. Zauwazalna roznica. Niestety wiecej miejsca w torbie zajmuje a mi sie juz udalo niedawno takowa zgubic.
    EOOT
    Opieram się na doświadczeniach forumowiczów, polecane tu były gruchy o rozmiarach 7 i 8 ja kupiłem 8-kę więc jedną z popularniejszych w tym gronie. Pani w aptece się pytała ile dziecko ma lat i czy potrzebuję do nosa i takie tam, powiedziałem jej, do czego będzie potrzebne. Do momentu zakupu jakieś półtora roku temu myślałem, że gruchy są tylko do lewatywy a okazało się są też do wyciągania smarków, nawet na pudełku od gruchy było tak napisane. Vitez zrób raz w życiu wyjątek i się nie czepiaj proszę. Ok?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

no aqratnie ja takiej uzywam i to z 2 powodow:

1) w aptece zabraklo chwilowo duzych gruch wiec bralem co bylo
    2) jest mniejsza a mnie sie juz konczy miejsce w plecaku

to juz chyba 2 osoby a wiec "wy"

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak największe, owszem, ale z miękkim końcem, na przykład takie . Te z twardą końcówką mają większą kankę i trudniej się nimi operuje, niektórzy boją się też przypadkowego uderzenia o delikatne części w komorze lustra, choć z uwagi na demontowalną kankę jest wygodniejsza w transporcie. Można używać obu.
    I jeszcze jest coś dla smakoszy ...

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Opieram się na doświadczeniach forumowiczów (...) Vitez zrób raz w życiu wyjątek i się nie czepiaj proszę. Ok?
    Nie czepiam sie tylko rowniez opieram sie na doswiadczeniu forumowiczow i swoim i okazuje sie ze mamy zupelnie rozne doswiadczenia mimo ze z tego samego miejsca - i tylko to chcialem zauwazyc a nie "sie czepiac" . To chyba nic zlego ze chce wymienic uwagi?

Strona 143 z 606 PierwszyPierwszy ... 4393133141142143144145153193243 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów