Strona 129 z 606 PierwszyPierwszy ... 2979119127128129130131139179229 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 281 do 1 290 z 6056

Wątek: Dowcipy o/na fotografii

Uzależniony

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

Zwazywszy na miejsce w ktorym babka stoi wazne ze ma stroj "badz widoczny na drodze" ;-)

---

Czy ktos mnie oswieci jako on to skleicil? Wyrwal oryginalny obiektyw czy co?
    podpis...

Początki nałogu Awatar swiderski
    Miasto
    Gorzów/ Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SimOn! Zobacz posta
    Czy ktos mnie oswieci jako on to skleicil? Wyrwal oryginalny obiektyw czy co?
    Pewnie tak, ale swoją drogą to musi być poroniony wynalazek. Powodzenia w ostrzeniu patrząc jedynie w gówniany ekranik LCD, lub jeszcze gorszy wizjer (w którym generalnie też prawdopodobnie jest LCD)
    350D z gripem + kit + 28-105 USM + 380EX

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiderski Zobacz posta
    Pewnie tak, ale swoją drogą to musi być poroniony wynalazek. Powodzenia w ostrzeniu patrząc jedynie w gówniany ekranik LCD, lub jeszcze gorszy wizjer (w którym generalnie też prawdopodobnie jest LCD)
    Ważne, że jest nowy system z mocowanie obiektywów M42

Bywalec Awatar zOOn
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Fragment opisu aukcji na ebay-u:

The EOS-5D is the first consumer 13 megapixel camera to be full-frame. The build is solid and people look at it and ask are you a professional?

I wszystko jasne... :-)
    5D

Coś już napisał Awatar kaen
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

http://www.avestom.com/pl_texts.htm

"Oto pewne przydatne uwagi i ostrzeżenia odnośnie cyfrowych lustrzanek (moje i z forów dyskusyjnych)

- Uwaga! matryca aparatu cyfrowego jest bardzo wrażliwa na słońce. Unikaj robienia zdjęć słońca, nawet przy krótkich czasach. Może to się zakończyć trwałym uszkodzeniem aparatu.

- Bramki na lotniskach. Przy przepuszczeniu dysku ze zdjeciami, w krajach europejskich i w USA jedynki zamieniaja sie z zerami i wychodzi negatyw. Jest to stosunkowo proste do odwrocenia - robisz z automatu inwersje w PS i jest OK. Gorzej z krajami bylego ZSRR - tam maszyny sa bardzo stare i zamieniaja 1 na zera, ale zer nie ruszaja i masz same zera. Efekt jest taki, ze wychodza monochromy. Pol biedy, gdy zamieni sie na czarno-bialy. Gorzej, gdy nap na zielono-czerwony. Trudno jest wtedy cos z tym zrobic."

Coś już napisał
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zOOn Zobacz posta
    Fragment opisu aukcji na ebay-u:

The EOS-5D is the first consumer 13 megapixel camera to be full-frame. The build is solid and people look at it and ask are you a professional?

I wszystko jasne... :-)
    Hehe, ja ostatnio usłyszałem to samo pytanie po wyjęciu z torby 350-tki z gripem )))).
    40D + Kit + EF-S 10-22 + 24-105L + Tamron 28-75 + Sigma 70-300 + 430ex

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gkocur Zobacz posta
    Hehe, ja ostatnio usłyszałem to samo pytanie po wyjęciu z torby 350-tki z gripem )))).
    i co odpowiedziales? 8)

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Hehe też slyszałem to pytanie na Krecie. Niemcy bardzo byli zaaferowani moją zgripowaną 350tka z podpięta Sigmą 70-300 ;-) i Velbonem Sherpą. Na pytanie: Are you professional photographer ? odpowiadalem zgodnie z prawda: No, I'm an amateur.
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Uzależniony Awatar Wats0n
    Miasto
    Posen Bloody Posen

Domyślnie

Mnie w Portugalii zaczepiła banda Angoli, jeden z nich chcial sie wykazac, i zaczal dowodzic mojego profesjonalizmu na podstawie podpiętego wówczas obiektywu... Traf chciał, że był to nieszczęsny Tamron 70-300. Jak powiedziałem co można zrobić z tym szkłem, ulotnili się zakłopotani
    Tako rzecze Watson.
    There are no stupid questions, just stupid people.
    Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa

Strona 129 z 606 PierwszyPierwszy ... 2979119127128129130131139179229 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów