Zabawne jest tylko dlatego, ze zestaw nie ma przeniesienia spustu do trabanta przez co staje sie bezuzyteczny i poza tym, ze glupio wyglada do robienia zdjec sie nie nadaje![]()
Zabawne jest tylko dlatego, ze zestaw nie ma przeniesienia spustu do trabanta przez co staje sie bezuzyteczny i poza tym, ze glupio wyglada do robienia zdjec sie nie nadaje![]()
Taki pierwszy IS, ta kolbaA do trabanta akurat na tyle łatwo dorobić spust że ten zestaw wcale nie jest taki głupi
(bo wężyk spustowy ma zwykłe gniazdo jack 2,5mm, do tego 2 mikroprzyciski podłączone pod spust - wciskane razem z nim i można się bawić).
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW
Ja pierwszy raz widziałem coś takiego jakieś 20 lat temu, nazywało się to potocznie snajper i był to właśnie taki zestaw, można go było kupić od rosjan i był to wtedy szczyt marzeń. Dla mnie ma to wartość sentymentalną podobnie jak ZX Spectrum![]()
EDIT:
Mnie bardziej rozbawiają ludzie, którzy fotografują kompaktami z aparatami trzymanymi w wyciągniętych rękach.
A dla mnie Atari do dziś nie mogę wybaczyć sobie że oddałem go na zmarnowanie, powinnien stać na honorowym miejscu w gablocie. To był czas kiedy z każdej kasetki z grami cieszyłem się bardziej niż teraz ucieszyłbym się z Ds'a i całej "L" szklarni canonadziś czasem odpalam emulator i przechodze tysieczny raz Agenta USA ale bez moich quikjoy'i to już nie to samo
![]()
Ano nie ma - to kolosalne niedopatrzenie dyskwalifikujące ten gadżet![]()
A ja mam dla was ładną panią z Elką.![]()
http://img.interia.pl/wiadomosci/nim...er_1495185.jpg
Canon EOS 300 | Canon BP-200 | Canon EF 28-80 mm f/3.5-4.5 | Canon EF 75-300 mm f/4-5.6 III USM
Canon EOS 350D | Delta BG-E3 | Canon EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 II | 2 x CF Kingston 1 GB Elite Pro 50x
ktory to juz raz? 5?6?![]()
![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L