No nie...
gumtree.. Stary walek na gumtree, nawet nie przypuszczalem ze w wydaniu PL tez tak naciagaja
Zdecydowanie uwazaj![]()
Ładne ciałko,gorące stopki i ostre oko:-P
Artysto, twórz, nie gadaj!
Johann Wolfgang Goethe
patrzcie co mi napisał dzis ten koleś :
Because you are suspicious today i stopped delivering, because I can not wait a week to return!
It is best to buy in the store, so you can see what is in the box.
*t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*
Odpisz mu ze najwyrazniej jest bogiem jesli udalo mu sie cofnac paczke ktora jest w drodze , bo jest to technicznie nie wykonalne , nawet przez nadawace.
Mozesz tez dopisac ze jako oszust moglbym sie bardziej wysilic ;]
no comment...
napisałem stosownego maila temu panu którym się brzydzę.
BARDZO ŚLICZNIE DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA POMOC
*t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*
Co ciekawe aukcja zniknęła. Wczoraj wieczór jeszcze wisiała. Życzę znalezienia zadbanego egzemplarza w dobrej cenie.
Ładne ciałko,gorące stopki i ostre oko:-P
Artysto, twórz, nie gadaj!
Johann Wolfgang Goethe
Dzisiaj zdrowa sztuka to jak w mordę strzelił lekko 4,5k. Taniej to ze świecą szukać. Można, ale niezbyt to pewne.
Od 2 m-cy w małym szwajcarskim miasteczku stoją dwie 5tki w cenie 1798 FR, niby używane, ale bez najmniejszej ryski, nawet na sankach od lampy. Poczekam jeszcze trochę i jak zrobią świąteczną promocję to je wezmę![]()
Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB
ja dałem za swojego w grudniu ubiegłego roku 5700
nówka w sklepie w Belfaście kupiony
zrobiłem do tej pory 5 tyś fotek
nie sprzedałbym go za nawet za te 5700 teraz
wszystkie sztuki które mają 2 lata i więcej i podane przebiegi rzędu 2 tyś fotek to fikcja
za 5 tyś uważam że nie kupi się dobrej sztuki, każdy kto kupuje taki aparat używa go wiadomym celu, powodem sprzedaży jest zazwyczaj wymiana na Mark II