Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 80

Wątek: używany canon eos 5d

Początki nałogu Awatar takpoprostu

Domyślnie

poczekam na paczkę, zważę na miejscu... może coś tam pokręcili z tą wagą... Jak nie będzie miała ok. 2kilo po prostu nie odbiorę.
    A kilkakrotnie zadawałem mu pytanie jakie akcesoria ma na myśli, co jest w środku i jakoś nie mógł mi odpowiedzieć. W końcu zadałem mu twardo pytanie, to odpisał że te pudła są fabrycznie zapakowane i nie wie co jest w środku. heh... A podobno jest podbita gwarancja europejska na 2 lata... No to nie wiem jak on ją z pudełka wyciągnął skoro jest w folii szczelnie zapakowana...
    *t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kto tanio kupuje dwa razy kupuje.. niestety latwo pasc ofiara oszustow, ktorzy tylko z tego zyja, wykorzystuja odleglosc, niewiedze, naiwnosc itp. nawet jesli paczka ma 2kg to skad bedziesz wiedzial ze nie ma w niej jakies cegly lub odwaznika 2 kg

wg. mnie jesli nie masz "za duzo" o 870 euro to olej przesylke i odmow przyjecia, masz takie prawo, oszust liczy jednak na to, ze bedziesz chcial zaspokoic swoja ciekawosc i odbierzesz przesylke, niestety TYLKO Poczta-Polska ma opcje sprawdzenia zawartosci, a na kuriera nie licz bo nimy z jakiego powodu mialby ryzykowac wylotke z roboty! Wiem, ze trudno bedzie sie tobie pogodzic z mysla, ze przeszla Tobie okazja kolo nosa, jednak pomysl jak bedziesz sie czul, gdy zostaniesz nabity w butelke, w srodku moze byc i nawet 5D, przynajmniej wizualnie, nowy itp, moze to byc refubrisher, podroba z HK itp. opcji jest na tyle duzo, ze nie warto ryzykowac, PRAWDA jest taka, ze sprzedajacy nie jest instytucja charytatywna i jesli w takiej cenie jest jego zysk to zapewne pochlonie on cala te kwote))

daj znac jaka podejmiesz decyzje, jednak dobrze sie zastanow!

pozdrawiam,
    darek

ps. w PL mozna trafic 5D w dobrym stanie w cenie 4000 - 5000 zl wiec nie warto szukac poza polska

Coś już napisał

Domyślnie

co znaczy, podrobka z HK ? jak ja poznac O_O

Domyślnie

no wlasnie co to jest ta podrobka z HK ?
    *t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

znowu historie z palca wyssane o podrobach 5d ;]
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez takpoprostu Zobacz posta
    aja mam pytano z innej beczki... Leci do mnie 5D jedynka... Nówka sztuka z Włoch.
    To ta 5-ka która wisiała ostatnio na Ebayu?
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Coś już napisał

Domyślnie

jaka ?

Domyślnie

nie, z ogłoszenia które wynalazł mój znajomy... Na jakiejś chyba poznańskiej stronie z ogłoszeniami... Dośc sporo tam tego było.. podzielone na kategorie itd.. Nie pamiętam nazwy. Znajomy siedzi tam często wiec się go zapytam. A samo ogłoszenie było napisane po polsku.
    " Canon 5D 12,8 megapixel"
    Wszystkie aparaty są fabrycznie nowe, w szczelnie zamkniętych pudełkach, wszystkie standardowe akcesoria."

a lokacja podana była : Poznań

No i jak wysłaliśmy maila przez ten portal, na skrzynke gmail.com by dowiedzieć się więcej o tych aparatach... kolo opdpisał już po angielsku...
    Ostatnio edytowane przez takpoprostu ; 15-10-2009 o 14:46
    *t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Nie no to to jest sciema jak dla mnie szyta grubymi nicmi
    no comment...

Domyślnie

o stronka to www.gumtree.pl

nie no ja sobie odpuszczę to coś. zawsze się bałem kupować czegokolwiek z zagranicy, aż się skusiłem i teraz mam... Lipa...
    Ostatnio edytowane przez takpoprostu ; 15-10-2009 o 14:54
    *t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów