witam
mam zamiar zakupi 300d od TIP -a musi mie gwarancje i ..... paragon ...
zeby w razie czego w serwisie naprawili ??
- na co zerknac podczas zakupu ...co sprawdzic ??
pozdrawiam
witam
mam zamiar zakupi 300d od TIP -a musi mie gwarancje i ..... paragon ...
zeby w razie czego w serwisie naprawili ??
- na co zerknac podczas zakupu ...co sprawdzic ??
pozdrawiam
na wszystkow jakim stanie jest sprzet, czy nie jest to czasem egzemplarz "powystawowy" czy ma wszystkie akcesoria, z naprawami bedzie kicha, ja mam od tipa i tip nie daje znaku zycia, Bogu dzieki jeszcze sie nic nie zepsulo - strzel najlepiej kilka fotek testowych i po klopocie, a jesli chcesz sie targowac to zrob na miejscu szybki test FF/BF
![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Zamieszczone przez thorin
nie bedzie paragonu nie bedzie naprawy ??
czyli gwarancje moze sobie wcisnac w ..... ??
no to zalezy od Tip-a paragon i gwarancja pewno bedzie ale gwarancja dystrybutora a nie producenta co oznacza ze naprawy w serwisie na zytniej pokrywasz Ty, lub Twoj tip jesli jest taki laskawy, reszta pozorow bezproblemoej sprzedazy powinna zostac zachowana![]()
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
A po ile u tego TIP-a ten 300D?
najtansze na allegro okolo 2300
Zamieszczone przez cezner
czarne body 2100 ...
Zamieszczone przez mmsza
czyli trzezwo myslac nie ma gwarancji
to jaki jest ses kupowania u tipa jak mozna i taksamo kupic uzywany ??
to jak sam pojade w niemcy i kupie 300d sklep wystawi mi gwarancje i paragon .... wracam do Polski i gwarancja jest ??
Zamieszczone przez mmsza
ta jak gosc pojechal w niemcy i trafil promocyje -kupil 10szt
wraca do Polski i na allegro sprzedaje to tesz mam gwarancje ?? jak ja od niego kupie ... tez mam ??
,..............NO NIE kumam jak to jest ............i pewnie nie kupie 300D a tak mnie siem mazy .............
,.........................................hooolera jasna
a ja zdradze, na forum mamu dwoch dystrybutorow, z tym ze jeden handluje raczej obiektywami a drugi rowniez aparatami, sam kupowalem u niego gripa i moge polecic... Cichy to jego nick na forum a tzw. łebsajt jego to www.negatyw.org jak pisze sam sprzedawaca
"Aparat jest wersją EUROPEJSKĄ, a nie jakąś Japońską czy Amerykańską . GWARANCJA REALIZOWANA JEST W KRAJU. .
NIE JEST to też aparat powystawowy ani żaden ponaprawowy. Jest to NOWY, PEŁNOWARTOŚCIOWY sprzęt."
ja mu wierze, bo transakcji dokonalismy poza allegro a sprzet doszedl na drugi dzien od zamowienia, a mogl poslac cegle![]()
Ostatnio edytowane przez thorin ; 01-09-2005 o 22:12