Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Wątek: czego to człowiek nie wymyśli

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    GDZIE JA TAM ZAKPIŁEM?!

Przeczytaj sobie temat watku. Na glos i takim tonem jakim bys normalnie do znajomych mowil. Posluchaj sobie tonu takiej wypowiedzi. Albo jesli nie potrafisz oddac odpowiedniej intonacji to poogladaj troche polskich filmow gdzie mogloby sie podobne stwierdzenie pojawic, a moze kabarety jakies itp.
    Otoz dokladnie tego typu stwierdzenie jakie ty zawarles w temacie jest az przesiakniete kpina - gdy sie je wymawia na glos.
    A im bardziej kazesz wrzucac na luz i sie tlumaczysz tym bardziej sie pograzasz - raczej ty daj na luz bo wyskoczyles jak Filip z konopii myslac ze kogos rozsmieszysz ale ci niestety nie wyszlo.

Wyszlo to mniej wiecej tak jakby na jakism forum komputerowym milosnik drukarek i kserokopiarek Canon wyskoczyl z tekstem "o! patrzcie! Canon robi tez cyfrzaki! "

Pełne uzależnienie Awatar thorin
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darpla
    To mi przypomina rosyjską ruletkę. Ogniskowe rzedu 4,5, pistolet i jeszcze agent KGB by się przydał. Sprzęt na pewno niezły ale na czasy z lat 90-tych, chyba, że ktoś lubi poeksperymentowac ze starociami.

chciales napisac 80-tych bo w tych latach byl produkowany... a teraz tez jest ok, dobra optyka sie nie starzeje...
    przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
    pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów