Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Wsparcie techniczne dla początkującego

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
    luke nie piszę o tobie
    A w temacie - ja zawsze polecam od razu kupować szkła docelowe. Kupowanie namiastek tylko po to żeby za kilka miesięcy je sprzedać i kupić "docelowe" - dla mnie jest bez sensu. Choć wiele osób tak robi i bardzo nie narzekają.
    Gdzie tutaj mowa o namiastkach? Czy kupowanie innej ogniskowej, ktora jest kupowana pod cropa jest namiastka?
    Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    nie jest na wyrost - jak kupowałem pierwsze 350d to oprócz kita nie kupiłem żadnego EF-s - a.. po prostu jak 5d wyszedł (za olbrzymie pieniądze wtedy) to wiedziałem że kiedyś sobie kupię - i sobie kupiłem..
    opcja z 16-35 jest moim zdaniem lepsza niż z 17-40..
    Podobnie odpowiem jak poprzednikowi, tutaj nawet nie chodzi o EF-S'a, a raczej o ogniskowe, dobry zestaw ogniskowych na FF nijak sie ma do cropa.

Oby dwoje bierzcie pod uwage, ze kolega mowi o perspektywie kilku lat nie kilku miesiecy, co do przejscia na FF. Chyba, ze doradzacie mu meczenie sie na ogniskowych pod FF na cropie, ktore w tym wypadku bede ni w pi... ni w oko.
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 21-08-2009 o 17:31
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Uprawnienia umieszczania postów