Ostatnio edytowane przez KrzysiekRally ; 14-12-2009 o 23:29
www.image-sport.net moja www
www.imagesport.digart.pl prace
www.facebook.com/imagesportnet
7D,400D/17-50 f2.8/70-200 f4L/50 f1.8II/580EXII/Tamrac Expedition7
Witam
niezłe foty KrzysiekRally szczególnie te z przejazdem przez wodę i nr 7 są dla mnie najlepsze, pozazdrościć.
Przydało by się parę mazaków ale to tylko moje zboczenie
pozdrawiam Darek
Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 24-08-2009 o 09:05
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Ostatnio edytowane przez KrzysiekRally ; 25-08-2009 o 23:18
Sie ma
ostatnia seria
16 super złapany moment
18 nieźle (lecz sek wcześniej , wiem ciężko się kontroluje to ale nie można klepać się po ramieniu bo będzie brak motywacji)
19 no i mamy mazaka !!! oczywiście politycznie porwanego trochę za bardzo i bez szaleństw z tasiemkami ale niezły.
21 - niezły krzak przy prawym kole ale nie przeszkadza bo mieszkam w krzaczolandii same trawska i krzaki tu wiem ze tego nie można kontrolować , choć czasami przed stagem kosimy łamiemy i wycinamy rożne rzeczy.
Darek
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
Co do 18 to moment jest zamierzony z uwagi na wychylających się po prawej fotoreporterów i kibiców i sama perspektywa mi się podoba![]()
CO sie stało temu subaru?![]()
Mówisz o Subaru Bełta? Nic przejechało dalejDobre foty Krzyśku !
![]()
A no było ciekawe przełamanie drogi - takie skrzyżowanie jakby, ale sęk w tym, że mocne załamanie poziomów![]()
aa. myslalem, ze to jakis rów.![]()
Witam
tak patrze na te twoje water splash i na patrzeć się nie mogę tu pada 7 razy dziennie i jak człowiek znajdzie kałuże na drodze to czeka może coś będzie a tu po prostu masakra.
Zazdroszczę fotek i wypadu na WRC
Czesto ganiasz po świecie na WRC czy tylko czasami , ja cały czas chce Szwecje albo Finlandie zaliczyć śnieg i hopppy![]()