Zostawcie chłopaka - każdy był by zdesperowany oszczedzając tyle lat na coś czego nie ma ( d200 ) więc stąd ma żal do świata. Nikon niedługo zapowie d300 na 2010 rok z iso 20 wtedy będą nerwy
Zostawcie chłopaka - każdy był by zdesperowany oszczedzając tyle lat na coś czego nie ma ( d200 ) więc stąd ma żal do świata. Nikon niedługo zapowie d300 na 2010 rok z iso 20 wtedy będą nerwy
5d + L plecak
Zdjecia siniakow?Zamieszczone przez Estaldo
![]()
Moja byc posiadaczem 350D do niedawna, ale sprzedac, bo to zly aparat byl...Zamieszczone przez Semtex
akustyk, nie chcesz wiedziec jak to zrozumialemZamieszczone przez akustyk
![]()
I co teraz Twoja mieć ??? Tołdi - camera ?Zamieszczone przez allan
5d + L plecak
Zamieszczone przez allan
a miało być tak pięknie....Zamieszczone przez Semtex
![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Canon, eee, no dobra. No comments.
Zapomniałeś dodać Ami Rulez , może wać Panie zapodasz jakieś zdjęcia dla naszej gawiedzi cobyśmy twój kunszt sprzętowy i fotograficzny poznali ?Zamieszczone przez allan
W końcu użytkownik Minety nie codzień się zdarza we wszech obecnym Canonowskim świecie - a proza twa tylko teoretyczna jak dotąd pozostawała.
Ciekawi mnie też w jaki sposób będąc użytkownikeim 350d i M 7d stałes się expertem od D2x - jak rozumiem miłośc ta czysto platoniczna jest i tylko gazetami podparta.
Ostatnio edytowane przez Semtex ; 02-09-2005 o 12:22
5d + L plecak