Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 141

Wątek: nicon d200 is coming :

sv
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pn_
    D200 ukaze sie w listopadzie, ma miec zupelnie nowy sensor, made by nikon, ale ciagle w formacie DX, a pozostale dane jakie podales to fake sprzed miesiaca, rozpowszechnione w europie za posrednictwem pewnego austriackiego serwisu.

w listopadzie, to ma sie ukazac oficjalna informacja, a d200 to sie pokaze w przyszlym roku (swoja droga jestem ciekaw co na to kaleid, ktory miesiac temu mial "pewne info o d200 we wrzesniu

troche mi zal nikoniarzy, ktorzy czekaja na d200 juz 4 lata i doczekac sie nie moga, ale maja za to d70s

sv
    Guest

Domyślnie

D2X pojawil sie 16 wrzesnia 2004.
    masz na mysli info o d2x. najpierw bylo info o d2x, potem info o 1ds mk II, potem ludziska kupowali 1ds mk II, a duuuuzo pozniej d2x pojawil sie w sprzedazy

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven
    masz na mysli info o d2x. najpierw bylo info o d2x, potem info o 1ds mk II, potem ludziska kupowali 1ds mk II, a duuuuzo pozniej d2x pojawil sie w sprzedazy
    A swistak siedzi i zawija w te sreberka...

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

W rzeczy samej gadasz jak dwulatek Czas najwyższy albo poprawić avatar, albo zdobyć się na trochę obiektywizmu.

sv
    Guest

Domyślnie

nikos ma teraz problem co wsadzic do d200, zeby choc zblizyl sie do 5d. jezeli prawda jest, ze d200 ma tylko iso 800, to po co komu taki aparat w dzisiejszych czasach?

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

swoja droga jestem ciekaw co na to kaleid, ktory miesiac temu mial "pewne info o d200 we wrzesniu
    Po 2 tygodniach sie poprawil, ze beda tylko Coolpixy. I sie wlasnie sprawdzilo. Tak wiec wiarygodnosc Kolegi Kaleida jest wysoka.

troche mi zal nikoniarzy, ktorzy czekaja na d200 juz 4 lata
    Przeciez jest 20D, jest Minolta 7D, jak jakiemus D50, D70, 300D czy 350D potrzeby wzrosly, to moze sie przesiasc.

czekaja na d200 juz 4 lata
    No troche Kolega teraz demagogizuje. 4 lata temu to byl inny swiat, nie bylo 300D, 350D, 20D, 1Ds, D50, D70, D2X i paru innych. Wiec o czekaniu na D200 4 lata temu trudno mowic.

i doczekac sie nie moga, ale maja za to d70s
    Tez niektorzy. Ja tam jestem ten, Panie, tego, od dwoch miesiecy uzytkownikiem, tego, no, POMIDOR :-), bez "s", jest idealny na moje potrzeby.

Jak kiedys przestanie, to wtedy sie przesiade na inna puszke jaka bedzie mi akurat odpowiadala. Niewazne jaki bedzie miala napis nad obiektywem :-)
    Ostatnio edytowane przez pn_ ; 01-09-2005 o 20:47

sv
    Guest

Domyślnie

info o d2x pojawilo sie w zeszlym roku na photokinie. zapytaj na twoim forum kiedy d2x pojawil sie w sklepach (pol roku po tej informacji). info o 1ds mk ii tez pojawilo sie we wrzesniu na photokinie, a w pazdzierniku 1 ds mk ii pojawil sie w sklepach.

o d200 w tym roku zapomnij

Pełne uzależnienie Awatar Jurek Plieth
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

nikos ma teraz problem co wsadzic do d200, zeby choc zblizyl sie do 5d. jezeli prawda jest, ze d200 ma tylko iso 800, to po co komu taki aparat w dzisiejszych czasach?
    Nie wiadomo do czego zdaniem Nikona on ma być przeznaczony. Jeśli do fotografii studyjnej (moda itp.), to nie ma problemu, ale do reportażu (a przecież tutaj głównie używa się profesjonalnych SLR/dSLR) w rzeczy samej to on się nie będzie kwalifikował.

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

info o d2x pojawilo sie w zeszlym roku na photokinie. zapytaj na twoim forum kiedy d2x pojawil sie w sklepach (pol roku po tej informacji). info o 1ds mk ii tez pojawilo sie we wrzesniu na photokinie, a w pazdzierniku 1 ds mk ii pojawil sie w sklepach.
    D2X byl w Niemczech w MediaMarkt juz w pazdzierniku 2004.

A w ogole, to to jest OT, bo mowa byla o nagrodzie "EISA European Professional Camera of the Year 2005 - 2006" dla D2X.

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

No puszka 5D to nie przesadzajmy, przy tych pieniadzach to hmm, hmm. Nie ma do czego sie zblizac.

A jezeli mowisz o FF, to owszem. Plus - brak przelicznika dla obiektywow. Ale wazne jest tez co bedzie na wyjsciu, a to nie tylko od FF zalezy.

D2X nie ma FF, a z 1Ds wygrywa jakoscia zdjec.

Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów