ale przeciez ma 1/8000 sZamieszczone przez Jurek Plieth
czyli pewnie do reportazu, ale tylko wtedy kiedy jest ladna pogoda
![]()
ale przeciez ma 1/8000 sZamieszczone przez Jurek Plieth
czyli pewnie do reportazu, ale tylko wtedy kiedy jest ladna pogoda
![]()
Tak naprawdę to po d50 i d70s - jak szum - (bo skąd by to wzieli ) nikon wypusci d30 ss ( super szum ) jako aparat Bożonarodzeniowy zamiast Canona 30000 z matrycą a jakże 6 megapikseli bo przecież po raz trzeci przecież można sprzedać to samo - sorry po raz czwarty
5d + L plecak
O co chodzi z tym avatarem, czemu mam go zmieniac?Zamieszczone przez Jurek Plieth
Do tych nagród proponowałbym nie przywiązywać wielkiej wagi. Chyba rok temu pierwsze miejsce w swojej klasie zdobył Sony F828; IMHO cudo aparat, ale tak potwornie szumiący, że w zasadzie nieużyteczny.Zamieszczone przez pn_
Ty te szumy i szumy... Zapodajesz mi te teksty, ja ci zrodla (Testy wg standardu ISO, Fotomagazin, dpreview.com). D50 w swojej klasie bije szumowo konkurencje na glowe, najmniej, razem z Pentaxem *istDs.Zamieszczone przez Semtex
Wcale nie musisz, ale podajesz wiek 2 lata, co wydaje mi się mało prawdopodobne. Chociaż nigdy nie wiadomo...Zamieszczone przez pn_
![]()
Taaa miałem 828 i niestety oprócz najniższego iso to raczej reszta było ciężko użyteczna - a miało być tak piękne 4-kolorowa matrycaZamieszczone przez Jurek Plieth
5d + L plecak
co do ceny 5d; zdziwilem sie, ze canon tak tanio wycenil te puszke. gdzie masz ff za 3000 $? u nikona; smiech na sali.Zamieszczone przez pn_
D2x wygrywa jakoscia zdjec z 1ds mk II? chyba na forum nikonamam d2x i wiem, ze do jakosci zdjec 1ds mk II to mu troche brakuje.
juz ty sie nie boj co wyjdzie z 5d; jak masz do niego co podpiac to wychodzi sam miod![]()
Ja osobiscie wyzej cenie zdanie ekspertow z 18 krajow, od zdania Kolegi. ;-)Zamieszczone przez Jurek Plieth