Prawdziwi eksperci, nie tacy canonowo-forumowi, wiedza co jest lepsze.Zamieszczone przez akustyk
Prawdziwi eksperci, nie tacy canonowo-forumowi, wiedza co jest lepsze.Zamieszczone przez akustyk
To prawda. Na koncerty i focenie przy wysokich ISO nie nadaje sie.Zamieszczone przez Jurek Plieth
Dlatego wszystko zalezy od indywidualnych preferencji. Dla mnie jako skromnego amatora praktycznie nieuzywajacego nawet ISO 800 nie ma to znaczenia. Dla kogos innego bedzie mialo duze i bedzie musial wybrac inna puszke. Dobrze, ze mamy w czym wybierac :-) I o co sie spierac![]()
sorki, ale troche jakby p... jak lysy kantem grzywki.Zamieszczone przez allan
zobacz sobie na stronie Canona sample z 1Ds i 50 macro albo 85L. pokaz mi takiej jakosci zdjecia z D2X, to bede wiedzial, ze wiesz o czym mowisz.
wybacz, ale jesli rozmiawiamy o jakosci zdjec, to mnie interesuja faktyczne zdjecia, nie cyferki w gazetach czy czyjes opinie. chce ocenic to na wlasne oczy, wiec poprosze o takiej jakosci zdjecia D2X. chyba proste, nie?
Majac opinie 52 ekspertow z 18 krajow (EISA Award) naprawde nie chce mi sie teraz szukac dla Ciebie jednego fotek.Zamieszczone przez akustyk
Co ciekawe, w Niemczech tylko jeden magazyn o fotografii zostal dopuszczony do nagradzania przez EISA. Fotomagazin wlasnie.Zamieszczone przez allan
Inne (a jest ich wiele) to dziadostwo.
dzizys, oni sa dla Ciebie jakas wyrocznia? w testy w CHIP'ie FOTO-VIDEO tez wierzysz? :rolleyes:Zamieszczone przez allan
![]()
No tych 52 ekspertow z 18 krajow, zrzeszonych w EISA, jest dla mnie troche bardziej wiarygodnych niz opinia jakiegos 23-letniego dominiczka z ostrowa, czy innego akustyka.Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
To sa ludzie uznani, zajmujacy sie na co dzien zawodowo fotografia, przez duze Z, a nie jacys amatorzy ew. slubni pstrykacze, spedzajacy poza tym cale dnie bezproduktywnie w internecie.
Prosze Cie skoncz juz trollowac, nie powinienes byc w szkole? zdaje sie, ze wczoraj sie rok szkolny zaczalZamieszczone przez allan
![]()
a za to mozesz dostac warna albo nawet kopa, bo to ze internet jest anonimowy nie oznacza, ze mozna sobie pozwolic na brak elementarnego szacunku wzgledem drugiej osoby.Zamieszczone przez allan
jesli nie zrozumiales pytania ktore wczesniej postawilem: interesuja mnie tylko przykladowe zdjecia. nic wiecej. ja nikogo nie mam zamiaru przekonywac. chce tylko zobaczyc takie zdjecia na wlasne oczy