Strona 11 z 15 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 141

Wątek: nicon d200 is coming :

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    bez sensu. jakos fotek 1Ds mkII jest lepsza niz D2X. a jednak wybrano ten drugi.
    Prawdziwi eksperci, nie tacy canonowo-forumowi, wiedza co jest lepsze.

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
    Nie tylko ergonomii, popatrz jak ten korpus D70 jest wykonany! Przecież to prawdziwa przyjemność wziąć to do ręki. Natomiast szumy są masakryczne, co z punktu widzenia osoby sporo fotografującej przy ISO 1600 (koncerty) jest sprawą decydującą. Na moje oko przy ISO 1600 D70 szumi tak jak mój 10D przy ISO3200, a więc przy czułości, której w ogóle nie używam.
    To prawda. Na koncerty i focenie przy wysokich ISO nie nadaje sie.

Dlatego wszystko zalezy od indywidualnych preferencji. Dla mnie jako skromnego amatora praktycznie nieuzywajacego nawet ISO 800 nie ma to znaczenia. Dla kogos innego bedzie mialo duze i bedzie musial wybrac inna puszke. Dobrze, ze mamy w czym wybierac :-) I o co sie spierac

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allan
    Prawdziwi eksperci, nie tacy canonowo-forumowi, wiedza co jest lepsze.
    sorki, ale troche jakby p... jak lysy kantem grzywki.

zobacz sobie na stronie Canona sample z 1Ds i 50 macro albo 85L. pokaz mi takiej jakosci zdjecia z D2X, to bede wiedzial, ze wiesz o czym mowisz.

wybacz, ale jesli rozmiawiamy o jakosci zdjec, to mnie interesuja faktyczne zdjecia, nie cyferki w gazetach czy czyjes opinie. chce ocenic to na wlasne oczy, wiec poprosze o takiej jakosci zdjecia D2X. chyba proste, nie?
    www albo tez flickr

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    zobacz sobie na stronie Canona sample z 1Ds i 50 macro albo 85L. pokaz mi takiej jakosci zdjecia z D2X, to bede wiedzial, ze wiesz o czym mowisz.
    wybacz, ale jesli rozmiawiamy o jakosci zdjec, to mnie interesuja faktyczne zdjecia, nie cyferki w gazetach czy czyjes opinie. chce ocenic to na wlasne oczy, wiec poprosze o takiej jakosci zdjecia D2X. chyba proste, nie?
    Majac opinie 52 ekspertow z 18 krajow (EISA Award) naprawde nie chce mi sie teraz szukac dla Ciebie jednego fotek.

Zablokowany Awatar pn_
    Miasto
    Wiesbaden

Domyślnie

Majac opinie 52 ekspertow z 18 krajow
    Co ciekawe, w Niemczech tylko jeden magazyn o fotografii zostal dopuszczony do nagradzania przez EISA. Fotomagazin wlasnie.

Inne (a jest ich wiele) to dziadostwo.

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Majac opinie 52 ekspertow z 18 krajow (EISA Award) naprawde nie chce mi sie teraz szukac dla Ciebie jednego fotek.
    dziekuje, nie mam pytan!

znaczy sie nie potrafisz takich zdjec pokazac, i z grywasz cwaniaka podpierajac sie czyimis opiniami.
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

dzizys, oni sa dla Ciebie jakas wyrocznia? w testy w CHIP'ie FOTO-VIDEO tez wierzysz? :rolleyes:

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
    dzizys, oni sa dla Ciebie jakas wyrocznia? w testy w CHIP'ie FOTO-VIDEO tez wierzysz? :rolleyes:
    No tych 52 ekspertow z 18 krajow, zrzeszonych w EISA, jest dla mnie troche bardziej wiarygodnych niz opinia jakiegos 23-letniego dominiczka z ostrowa, czy innego akustyka.

To sa ludzie uznani, zajmujacy sie na co dzien zawodowo fotografia, przez duze Z, a nie jacys amatorzy ew. slubni pstrykacze, spedzajacy poza tym cale dnie bezproduktywnie w internecie.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

No tych 52 ekspertow z 18 krajow, zrzeszonych w EISA
    Prosze Cie skoncz juz trollowac, nie powinienes byc w szkole? zdaje sie, ze wczoraj sie rok szkolny zaczal

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

No tych 52 ekspertow z 18 krajow, zrzeszonych w EISA, jest dla mnie troche bardziej wiarygodnych niz opinia jakiegos 23-letniego dominiczka z ostrowa, czy innego akustyka.
    a za to mozesz dostac warna albo nawet kopa, bo to ze internet jest anonimowy nie oznacza, ze mozna sobie pozwolic na brak elementarnego szacunku wzgledem drugiej osoby.

jesli nie zrozumiales pytania ktore wczesniej postawilem: interesuja mnie tylko przykladowe zdjecia. nic wiecej. ja nikogo nie mam zamiaru przekonywac. chce tylko zobaczyc takie zdjecia na wlasne oczy
    www albo tez flickr

Strona 11 z 15 PierwszyPierwszy ... 910111213 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów