-
crashtest 580
zdecydowanie 580
w ten weekend spadla mi ze statywu 580, synchronizowalem ze znajomym 2x580 tak z ciekawosci a ze bylem na weselu i nie powiem zebym byl w 100% skoordynowany to niechcaco przy probie zdjecia lampy ze statywu wysunela sie ze stopki i rozstrzaskala o podloge, zlamaly sie tylko 2 rzeczy taka mala czesc w mechanizmie przesowania palnika i tzw wide-panel. stosujac sie do metody kropeleczka na czubeczku poskladalem ja i dziala bez zazutow, nie proponuje rozkrecac jej samemu troche duuuzo z tym roboty. do czego pije hmmmm. patrzac teraz na 300d czytajac jak pokolei padaja mechanizmy wyzwolenia migawki czy czegos tam zastanawiajac sie dochodze do wniosku ze lepiej wynurzyc troche wiecej sosu z portfela i dolozyc do czegos lepszego, nie chce myslec co by bylo gdybym posepil i kupil 420 hmmmm. moge tylko sie pozastanawiac , bo nastepnych crashtestiow nie mam zamiaru juz robic, ten byl niezamierzony naszczescie skonczyl sie tylko odrobina nerwow, bo czarny scenariusz wysylania sprzetu do warszawy jakos odpedzal mnie od tego wszystkiego , szczegolnie ze za 3 tyg wracam skad przybylem i podejrzewam ze nie mialbym czasu na takie rzeczy.
Swoja droga pytanie !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
nie wiecie skad mozna zamowic czesci, chodzi mi o ten wide panel, jest to czesc ruchoma wiadomo wyciagasz wsowasz itd wiec wole ja zmienic na nowa
cos tam juz jest

Uprawnienia umieszczania postów