Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Wie ktoś jak zrobić hard reset canona 1000d?

Mieszany widok

Miasto
    Kraków

Domyślnie

Nie, nie wyciągnąłem baterii podtrzymującej Gdzie ona się znajduje? Bo nie mogę się dopatrzeć żadnej baterii poza główną Nie trzeba rozkręcać aparatu?

A problem jest taki, że jak wyłączę/włączę aparat (lub jeżeli się sam wyłączy po ustawionym czasie) to przy pierwszej próbie zrobienia zdjęcia wyskakuje error99 i trzeba wyjąć/włożyć baterię.
    Muszę więc przed każdym włączeniem aparatu wyjmować baterię żeby zadziałał. Niby można z tym żyć, ale po co się męczyć A że oprócz tego kilka rzeczy z menu mi się nie zapisuje na stałe (po włączeniu/wyłączeniu jest znowu defaultowe) to coś mi się widzi że to jest przez software.

A co do tej numeracji zdjęć, jak już się zagłębiać, to wygląda u mnie tak, że zawsze po wsadzeniu czystej karty numeruje mi od 543. Jak są zdjęcia na karcie to kontynuuje numerację, ale poza tym zawsze od 543. Taki już kupiłem, swoją drogą kupiłem go kilka tygodni temu za śmieszne pieniądze w stanach w komisie (125$) a stan fizyczny jest idealny poza jedną rysą na obiektywie. Zdjęcia też robi ładne Tzn na tyle ładne na ile się robi kitem, ale jak najbardziej wszystko sprawnie działa. Pewnie ktoś się wystraszył ze zepsute i sprzedał do komisu, bo u nich lepiej kupić nowy niż naprawiać bo naprawa jest strasznie droga. A jak domyślnie było auto wyłączenie na 30sec to co 30sec się wieszał i faktycznie można się zdenerwować jak się nie wymyśli przez co
    Ostatnio edytowane przez gmz ; 20-08-2009 o 11:46

Uprawnienia umieszczania postów