Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: 350d na gorąco

Mieszany widok

Kameh
    Guest

Domyślnie

Gratuluję zakupu, mogę wiedzieć gdzie kupiłeś i za ile?
    Tzn. w zupełnych ciemnościach, czy przy jakimś słabym świetle?

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Allegro, 2800 PLN, kupiony od chłopaka "czapka77". Paragon (sklep w Poznaniu) na aparat z dnia 25-08.2005. 30-go SMS z pytankiem o cenę (licytacja zaczynała się od 2500), podał 2800 stwierdziłem, że OK. 31-go już go miałem. Nie wiem jak znaleźć w Allegro numer zamkniętej akucji, bo chciałem mu wystawić pozytywa.. Szczególnie za to że chłopak wygląda na uczciwego, konkretnego i układnego

Godzina 23, z balkonu na parterze celowałem w nieoświetlone drzewko rosnące jakieś 5 metrów obok. Było widoczne, nawet w celowniku. Czyli jakieś światło było.

Wczoraj był drugi test. 22-ga, światła w mieszkaniu wyłaczone, żaluzzje opuszczone, na podłodze zabawka syna, zarzuciłem na siebie duży koc tak, by focona scena była zupełnie niewidoczna. Z odległości 1..1,3 metra, w całkowitej ciemności (tu nie mam wątpliwości, bo niczego nie widziałem) AF zadziałał i focił w całym zakresie ogniskowych kita :-) Acha ISO 100

Wniosek nasuwa mi się taki, że zasięg pracy tego asystenta AF to góra 2 metry, a może i nieco mniej.
    Ostatnio edytowane przez MarekC ; 02-09-2005 o 09:38
    Pozdrawiam
    Marek

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarekC
    Nie wiem jak znaleźć w Allegro numer zamkniętej akucji, bo chciałem mu wystawić pozytywa..
    Moje allegro->komentarze->wystaw

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Moje allegro->komentarze->wystaw
    Nie brałem udziału w aukcji, tylko zadzwoniłem i dogadałem sprawy ceny i sposobu dostarczenia aparatu. Niestety zapomniałem numeru aukcji, który jest niezbędny do wystawienia komentarza.....

Nic, poczekam na odpowiedź z Allegro

Już wszystko jasne... transakcja poza Allegro, więc nie można komentować
    Ostatnio edytowane przez MarekC ; 02-09-2005 o 13:47
    Pozdrawiam
    Marek

Uprawnienia umieszczania postów