Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 45

Wątek: 350d na gorąco

Początki nałogu
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Aux
    w jakim zakresie dziala wspomaganie EX420?
    do 10m przy szkle 2,8.

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Wspomaganie sie lampa przy AF w trudnych warunkach jest uzasadnione, ale prosze... niech se chlopak kupi 580, roznica w cenie zadna a lampy do zastosowan domowych to czlowiek kupuje na cale zycie.

ps
    poza tym 350D zasluguje na 580

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Dobra, pomóżcie mi proszę z banalną (?) sprawą jaką jest zmiana theme w EOS350. Sciągnąłem sobie fajną ze strony canon-europe.com, odpala mi się Camera Window, uruchamiam ZoomBrowsera 5.1 dalej Edit->Manage Camera mogę tylko posłuchać sobie dźwięków theme. Przyciski Send to Camera i Send to Computer czy jakoś tam są nieaktywne. W czym problem ??
    Pozdrawiam
    Marek

Uzależniony Awatar Riccardo
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarekC
    Dobra, pomóżcie mi proszę z banalną (?) sprawą jaką jest zmiana theme w EOS350. Sciągnąłem sobie fajną ze strony canon-europe.com, odpala mi się Camera Window, uruchamiam ZoomBrowsera 5.1 dalej Edit->Manage Camera mogę tylko posłuchać sobie dźwięków theme. Przyciski Send to Camera i Send to Computer czy jakoś tam są nieaktywne. W czym problem ??
    Bylo, theme mozna zmieniac tylko w compactach.
    Pozdrawiam
    Riccardo
    --
    Fuji & Ricoh

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Szkoda...
    Pozdrawiam
    Marek

Kameh
    Guest

Domyślnie

Gratuluję zakupu, mogę wiedzieć gdzie kupiłeś i za ile?
    Tzn. w zupełnych ciemnościach, czy przy jakimś słabym świetle?

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Allegro, 2800 PLN, kupiony od chłopaka "czapka77". Paragon (sklep w Poznaniu) na aparat z dnia 25-08.2005. 30-go SMS z pytankiem o cenę (licytacja zaczynała się od 2500), podał 2800 stwierdziłem, że OK. 31-go już go miałem. Nie wiem jak znaleźć w Allegro numer zamkniętej akucji, bo chciałem mu wystawić pozytywa.. Szczególnie za to że chłopak wygląda na uczciwego, konkretnego i układnego

Godzina 23, z balkonu na parterze celowałem w nieoświetlone drzewko rosnące jakieś 5 metrów obok. Było widoczne, nawet w celowniku. Czyli jakieś światło było.

Wczoraj był drugi test. 22-ga, światła w mieszkaniu wyłaczone, żaluzzje opuszczone, na podłodze zabawka syna, zarzuciłem na siebie duży koc tak, by focona scena była zupełnie niewidoczna. Z odległości 1..1,3 metra, w całkowitej ciemności (tu nie mam wątpliwości, bo niczego nie widziałem) AF zadziałał i focił w całym zakresie ogniskowych kita :-) Acha ISO 100

Wniosek nasuwa mi się taki, że zasięg pracy tego asystenta AF to góra 2 metry, a może i nieco mniej.
    Ostatnio edytowane przez MarekC ; 02-09-2005 o 09:38
    Pozdrawiam
    Marek

Bywalec
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Ech widzę sami radomiacy he he... robiłem krajobraz o wschodzie... było ciemno tylko łuna na niebie... AF trzeba było wyłączyć i na MF robic... jak zrobiło się trochę jaśniej to było ok...ale i tak trzeba było szukać jakiegoś minimalnego kontrastu. Ale nie należy oczekiwać że w ciemnościach AF bedzie działał ok...

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

To może stworzymy Radomską Grupę Fotograficzną, w skrócie "RadFoto" czy jakoś tak ?? ;-)
    Pozdrawiam
    Marek

Uzależniony Awatar dentharg
    Miasto
    Tomaszów Maz/Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarekC
    To może stworzymy Radomską Grupę Fotograficzną, w skrócie "RadFoto" czy jakoś tak ?? ;-)
    Foto-Rad-ar
    Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów