Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: A-60 i karty KINGSTONA

Zenek
    Guest

Domyślnie A-60 i karty KINGSTONA

Witam !!! i pozdrawiam wszystkich.
    Jestem od niedawna posiadaczem aparatu Canon A-60 i chciałem zapytać o współprace tego aparatu z kartami CF Kingstona. Słyszałem że są jakieś problemy !!!
    Prosze Was o odpowiedź i poradę odnośnie zakupu karty ( chodzi o firmę ) !!!

pozdrowionka !!!

Zenek

kajman
    Guest

Domyślnie

mam takowy aparacik i takowa karte. komplecik dziala szybko, sprawnie i bez problemow. a jak masz watpliwosci to kup sobie sandiska.

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Re: A-60 i karty KINGSTONA

Cytat Zamieszczone przez Zenek
    Witam !!! i pozdrawiam wszystkich.
    Jestem od niedawna posiadaczem aparatu Canon A-60 i chciałem zapytać o współprace tego aparatu z kartami CF Kingstona. Słyszałem że są jakieś problemy !!!
    Prosze Was o odpowiedź i poradę odnośnie zakupu karty ( chodzi o firmę ) !!!

pozdrowionka !!!

Zenek
    Kiedys był jakis problem ale to dawne czasy - ja mam taki komplet i nie mam problemow

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Niedawno pojawila sie wadliwa seria Kingston 512 High speed - spoooro zwrotow i wadliwych kart. Jesli juz jest jakis problem ze wspolpraca to wina karty CF a nie aparatu.

Dopiero zaczyna Awatar egzor
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kajman
    mam takowy aparacik i takowa karte. komplecik dziala szybko, sprawnie i bez problemow. a jak masz watpliwosci to kup sobie sandiska.
    Ja mam sandiska i kingstona i nie widzę różnicy...
    Pozdrawiam
    Egzor
    -----------
    Ja mam: Canon A60; CF 16+64+256 MB; dobre chęci

Coś już napisał
    Miasto
    Krakow

Domyślnie Kingstone+Cannon S1

Ja w sprawie kart CF. Mam Cannona S1 i w tym tygodniu kupowalem karte. Wybralem Kingstona 512MB High Speeg Elite . Ale nastepnego dnia pojechalem do sklepu i ja oddalem. Z S1 NIE dziala! Przy probach odtwarzania nagranych filmow i zrobionych zdjec zawiesza sie caly aparat. Myslalem, ze trafilem na feralny egzemplarz, ale kolejna katra zchowywala sie tak samo. Sprawdzalem Preteca-dziala. Ostatecznie wybralem Lexara Professional, bo dodawali jeszcze jumpshota.

To bylo tak a propos kart CF. Chcialem sie podzielic swoimi ostatnimi doswiedczeniami.
    Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów