Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Piec Canonow jeden Nikon

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMMarshall Zobacz posta
    No to nasi górą!!

Sztajmes, powiedz mi coś - pytam z ciekawości, nie złośliwie - czy potrafisz w swoim kompie poustawiać sobie tak, żebyś miał polskie znaki diakrytyczne?
    Pytam, bo sam przeważnie używam/łem kompów z Win lub Lin EN i zawsze miałem PL znaki. A często widzę, że jak ktoś zza granicy to PL literek niet.

Przyszło mi to właśnie na myśl czytając Twój post, bo na początku nie załapałem o jakie piece Canona chodzi...
    Potrafię ustawic dowolna klawiature z chińską włącznie.
    Powód jest prosty.Język polski to jest jakieś 3% tego co pisze na komputerze.

sztajmes
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    [QUOTE=AMMarshall;689115]Gietrzy, ja wiem że się da i zawsze z tego korzystam bez najmniejszych problemów... User z ograniczeniami też może to zmienić.
    Zapytałem, bo masa Polonii nie korzysta z tego... I nie mam pojęcia dlaczego. Nie potrafi, czy "się nie chce"??

Jezeli jestes na jednym forum i mozesz pisac z polskimi znakami to jest fajnie.
    Jezeli jestes w kilku programach w jezyku polskim a na niektorych nie mozesz pisac z polskimi znakami to jest mniej fajnie.
    Jezeli jestes na wielu forach i wielu programach w kilku jezykach to juz jest BARDZO niefajnie

sztajmes
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    to może napisz chociaż czy wszyscy wyszli z tego cało, bo to bardziej ważniejsze niż kto czego używa...
    Trudno mi powiedziec czy ktos zabity, ale prawdopodobnie kierowca.
    Niestety wieczorne wiadomosci umknely mojej uwadze.

sztajmes
    Ostatnio edytowane przez sztajmes ; 19-08-2009 o 23:19 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów