niestety rozczaruję cię - nie mam zamiaru wywoływać żadnej wojenki a poprzedni wątek widać trafił w twoje prawdziwe oblicze skoro do dzisiaj tak bardzo to przeżywasz - poza tym powiedz co w nim nie było prawdziwego?
jak ktoś tu lukruje to raczej twoja osoba w stosunku do reszty canonowiczów, moje zdanie nie musi być zgodne z twoimi oczekiwaniami
niestety większość uważa, że trolluje i obrażam innych
nie rozumem tego, bo co ? bo mam inne zdanie? bo mam wątpliwości co do wyboru i co do sugestii pewnych osób?
jestem praktycznie przekonany ku canonowi, nie tylko za radą forumowiczów ale również za sprawą własnego rachunku sumienia. Canon to korzystniejsze rozwiązanie finansowe a jak na początek to i tak nie wycisnę z tego aparatu (50D) pewnie nawet 20% możliwości, więc może najwyższa pora przestać czytać komentarze a udać się do sklepu i zakupić odpowiedni sprzęt bo im dłużej tu jestem tym gorzej
z ostatniej chwili...
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=51432
wklejam link trochę z mieszanymi uczuciami bo zaraz i tak pewnie zostanę posądzony o sianie paniki, trollowanie i ch... wie co jeszcze - tego akurat na tym forum jak by nie patrzeć zrozumieć nie mogę