Pokaż wyniki od 71 do 80 z 102

Wątek: W jaki system brnąć...? canon, nikon, inny?

Widok wątkowy

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iDD Zobacz posta
    Czy nikomu nie rzuca się w oczy, że ten wątek zaczyna wyglądać identycznie jak niedawny w tej samej kategorii tego samego człowieka i że dyskutujecie sami ze sobą, a autor nie odpowiada "racjonalnie" na żadne pytania i bez żenady znowu zmierza w kierunku obrażania oraz próbuje wywołać kolejną pseudowojenkę? Przepraszam, ale w sumie to on nie odpowiada na żadne pytania, które nie podjudzają lub nie lukrują.
    niestety rozczaruję cię - nie mam zamiaru wywoływać żadnej wojenki a poprzedni wątek widać trafił w twoje prawdziwe oblicze skoro do dzisiaj tak bardzo to przeżywasz - poza tym powiedz co w nim nie było prawdziwego?

jak ktoś tu lukruje to raczej twoja osoba w stosunku do reszty canonowiczów, moje zdanie nie musi być zgodne z twoimi oczekiwaniami

Cytat Zamieszczone przez sylwester Samluk Zobacz posta

Po co Ci to pisze? Ponieważ wybór sysemu nie należy do łatwych i rozumiem, że masz z tym dylemat - większość go miała.
    niestety większość uważa, że trolluje i obrażam innych
    nie rozumem tego, bo co ? bo mam inne zdanie? bo mam wątpliwości co do wyboru i co do sugestii pewnych osób?

Cytat Zamieszczone przez sylwester Samluk Zobacz posta
    Widzę, że zdecydowałeś się na Canona 50D, jeśli tak zrobisz to będziesz szczęśliwy z posiadania tego aparatu i zobaczysz, że szklarnia Canona, jest cenowo dopasowana do klienta tz. znajdziesz szkła dla każdego ceny są takie, że w zależności czym się ineresujesz i co chciałbyś robić będziesz mógł kupić obiektyw do tego celu.
    jestem praktycznie przekonany ku canonowi, nie tylko za radą forumowiczów ale również za sprawą własnego rachunku sumienia. Canon to korzystniejsze rozwiązanie finansowe a jak na początek to i tak nie wycisnę z tego aparatu (50D) pewnie nawet 20% możliwości, więc może najwyższa pora przestać czytać komentarze a udać się do sklepu i zakupić odpowiedni sprzęt bo im dłużej tu jestem tym gorzej

z ostatniej chwili...
    http://www.canon-board.info/showthread.php?t=51432
    wklejam link trochę z mieszanymi uczuciami bo zaraz i tak pewnie zostanę posądzony o sianie paniki, trollowanie i ch... wie co jeszcze - tego akurat na tym forum jak by nie patrzeć zrozumieć nie mogę
    Ostatnio edytowane przez slawek_b2b ; 20-08-2009 o 09:46 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów