Schludnie, czysto, suknia bez przepałków i ładna fakturka. Jak dla mnie w porządku.
1 wygląda troszkę na przypadkową, 4 i 5 najciekawsze, ale bez fajerwerków.
Masz więcej?
C-F-K - forever
Jak poprzednik, bardzo schludnie, podoba się!
"Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
... mój zestaw...
To ja też dodam że schludnie i właśnie dla tego mi się nie podoba. Można umrzeć z nudów.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Ty uważaj z tym undergroundem, zszedłeś tak głęboko do podziemia że aż wylądowałeś w mainstreamie. Takie zdjęcia robi masa fotoziutków, na CB dużo tego nie ma, to prawda, ale po prostu dla tego że nie ma się czym chwalić.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Zrobisz co będziesz chciał, chciałeś nudno, poprawnie i bezpłciowo, wyszło, nie ma sprawy.
No, wtedy Twoje prace będą warte miliony, galerie z całego świata będą się zabijać żeby zrobić Ci wystawę a domy aukcyjne nie pomieszczą wszystkich chętnych na kupno i aukcje trzeba będzie przeprowadzać na stadionach. Nic tylko czekać, co ma i swoje minusy bo taki np. Van Gogh został doceniony dopiero po śmierci. No ale dzieciaki będziesz miał ustawione.
zdjęcia są ładne ale rewelki nie ma, znaczy gawiedzi będzie się podobaćpoza tym jak poprzednicy.