Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: [iREM] 5x z sesji plenerowej

Mieszany widok

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie [iREM] 5x z sesji plenerowej

Sesja sierpniowa. Modelka: Sylwia Kotłowska. Wizaż: Elena Stoszek. Plener: okolice Trójmiasta. Zapraszam do obejrzenia (tylko nie strzelać ;-) )

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Schludnie, czysto, suknia bez przepałków i ładna fakturka. Jak dla mnie w porządku.
    1 wygląda troszkę na przypadkową, 4 i 5 najciekawsze, ale bez fajerwerków.
    Masz więcej?
    C-F-K - forever

Początki nałogu Awatar sirlukas
    Miasto
    Caversham

Domyślnie

Jak poprzednik, bardzo schludnie, podoba się!
    "Imagination is more important than knowledge." - szkoda, że brak mi tego pierwszego ...
    ... mój zestaw...

Pełne uzależnienie Awatar pank
    Miasto
    wawa

Domyślnie

To ja też dodam że schludnie i właśnie dla tego mi się nie podoba. Można umrzeć z nudów.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    To ja też dodam że schludnie i właśnie dla tego mi się nie podoba. Można umrzeć z nudów.
    Dzięki za uwagi.

Tak ma właśnie być. Nudno. :-)
    Tak sobie wymyśliłem, żeby właśnie nie być trendy (dziś wszystko musi być ultrawide, wszystko jedwabiście kolorowe i wszystko jedwabiście dynamiczne).

Miasto
    wawa

Domyślnie

Ty uważaj z tym undergroundem, zszedłeś tak głęboko do podziemia że aż wylądowałeś w mainstreamie. Takie zdjęcia robi masa fotoziutków, na CB dużo tego nie ma, to prawda, ale po prostu dla tego że nie ma się czym chwalić.
    Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto

Domyślnie

Ty uważaj z tym undergroundem, zszedłeś tak głęboko do podziemia że aż wylądowałeś w mainstreamie. Takie zdjęcia robi masa fotoziutków, na CB dużo tego nie ma, to prawda, ale po prostu dla tego że nie ma się czym chwalić.
    Postaram się zapamiętać dobre rady. Następnym razem się na pewno poprawię.* :-)

* Tylko co będzie jak fotoziutki zaczną robić ultradynamic psychodelic color?

Miasto
    wawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    Postaram się zapamiętać dobre rady. Następnym razem się na pewno poprawię.* :-)
    Zrobisz co będziesz chciał, chciałeś nudno, poprawnie i bezpłciowo, wyszło, nie ma sprawy.

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    * Tylko co będzie jak fotoziutki zaczną robić ultradynamic psychodelic color?
    No, wtedy Twoje prace będą warte miliony, galerie z całego świata będą się zabijać żeby zrobić Ci wystawę a domy aukcyjne nie pomieszczą wszystkich chętnych na kupno i aukcje trzeba będzie przeprowadzać na stadionach. Nic tylko czekać, co ma i swoje minusy bo taki np. Van Gogh został doceniony dopiero po śmierci. No ale dzieciaki będziesz miał ustawione.

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto

Domyślnie

Zrobisz co będziesz chciał, chciałeś nudno, poprawnie i bezpłciowo, wyszło, nie ma sprawy.
    No, wtedy Twoje prace będą warte miliony, galerie z całego świata będą się zabijać żeby zrobić Ci wystawę a domy aukcyjne nie pomieszczą wszystkich chętnych na kupno i aukcje trzeba będzie przeprowadzać na stadionach. Nic tylko czekać, co ma i swoje minusy bo taki np. Van Gogh został doceniony dopiero po śmierci. No ale dzieciaki będziesz miał ustawione.
    Ubawiłem się :-)
    A tak na poważnie - Pank - nie lubię takiej fotografii ślubnej i już (może dlatego że wszyscy teraz za wszelką cenę starają się ją "uprawiać"), ale bardzo dziękuję za uwagi, te krytyczne szczególnie. A tak BTW - bardzo podobają mi się Twoje portrety.

Domyślnie

zdjęcia są ładne ale rewelki nie ma, znaczy gawiedzi będzie się podobać poza tym jak poprzednicy.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów