Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Wątek: [Scepon] Krajobraz - w większości górski.

Początki nałogu Awatar preinwher
    Miasto
    Zakopane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Scepon Zobacz posta
    Carry Si Senora Jestli to w istocie jarzębina... Chyba...
    Jarzębina, a po góralsku mówi się "skorusa"
    Canon eos 5d - ef 17-40 mm f/4L - ef 85 mm f/1.8 - ef 70-200 mm f/2.8 L IS - 430 EX
    http://www.waldemarlach.iportfolio.pl/

Przeszukaj forum http://maciejko.net/cbsearch/

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za komentarze i odwiedziny w wątku.

Teraz chciałbym pokazać okolice w których mieszkam w różnym świetle i o różnych porach. Zapraszam do oglądania i komentowania

8.

9.

10.

11.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Domyślnie

Ruch w wątku taki, że aż sam nadrobię postem Tylko jedno zdjęcie - tu z kolei tatrzańskie.

12.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Coś już napisał

Domyślnie

czesc Orpheo , ładne światełko ,

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

o! siemka orpheo
    fajnie cie widziec po latach hehe
    zdjecia zacne jak zwykle, ale moj faworyt to zdecydowanie fotka nr.12 ale tuz za nia jest zdjecie nr. 10
    ... swietne swiatlo i kadr.
    dawaj kolejne 8)
    Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 R WR| Fujinon 23/1.4 R LM WR| Viltrox 75/1.2
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Uzależniony

Domyślnie

Noo, 12tka pikna. 9-11 też ok, ale czegoś tam brakuje (fajny kolorek nieba jednak mi nie wystarcza) - może jakby było coś ciekawego na pierwszym planie?
    C7D | S30 1,4 | C17-55 2,8 | S50-150 2,8

Bywalec Awatar christof
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

8 mi się nie wyświetla? 10 i 11 światło super, chociaż w pierwszych dwóch od tego ładnego krajobrazu trochę rozprasza mnie.. watermark :P 12 też b ładna kolorystyka i tak pusto.. zupełnie jak nie w Tatrach Wieloplanowość naprawdę nieźle się prezentuje - dalej wyciskasz to z kita? Okolicy zazdroszcze, może na emeryturze zamieszkam w Rabce :P Zapraszam też do moich krajobrazów z Tatr.

Domyślnie

O Wy pierony jarganiaste Trudno w dzisiejszych czasach być anonimowym... BeatX nawzajem - miło Cię widzieć - widzisz i mnie losy przywiały na to zacne forum
    www no witam witam - daj no link do swoich fotek - nie omieszkam obejrzeć Twoich dzieł !
    Sober ja raczej staram się minimalizować obróbkę, ale czasy są jakie są - każdy coś poprawia i retuszuje - tak jest i w przypadku zdjęcia 12. Przyciemniłem gradientem niebo i rozświetliłem odrobinę PD róg. Pozostałe zdjęcia to fotki okolic w których mieszkam - żadnych rewelacji, więc jedynie wyczekiwanie światła i kolorów. A sceneria jak sam słusznie zauważasz trochę monotonna.
    christof owszem - na pokładzie tylko i wyłącznie kit - do tego ten najuboższy - bez stabilizacji i takich tam udziwnień
    Ostatnio edytowane przez Scepon ; 05-10-2009 o 16:21
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Dopiero zaczyna Awatar missgruszka
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

12 absolutnie piękna. Widzę, ze już nie robisz ramek Ale zdjęcia z ramkami była tak piękne, że nawet nie zwróciłam uwagi

Domyślnie

missgruszka akurat Ennio Morricone pożeram słuchem, więc romantycznie mi jest Ale nie chcę umierać mimo, że nie wiem ktoś zacz sympatyczna niewiasto... Miło, że podoba Ci się to co i moje oko przyciąga
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów