nie trzeba nic pisac, warto posluchac
www.tommythecat.neostrada.pl/pliki/mandaryna.zip
nie trzeba nic pisac, warto posluchac
www.tommythecat.neostrada.pl/pliki/mandaryna.zip
Canon 30D
mialem juz okazje wczesniej posluchac (11MB) warto bylo to pociagnac :-)
od dawna wiadomo ze marketing wszystko sprzeda, z "muzyki" byly juz przecieki enrique (czy jak to sie pisze) teraz TO![]()
Canon 30D
no przeciez trudno tak skakac i krecic tyleczkiem, zasapala sie dziewczyna, coz trudno jednak to komentowac wiec - bez komentarza![]()
(oni ja oklaskuja czy wygwizduja?)
Ostatnio edytowane przez thorin ; 31-08-2005 o 23:28
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
respekt; show biznes uszkodzil "mozk"
Are you brave enough?
Jestem totalny antytalent jeśli chodzi o śpiewanie, ale zaśpiewałbym to napewno lepiej.
![]()
Marketing to naprawdę potęga.
Ponoć w Sopocie - specjalnie z okazji tego mptrójkowego nagrania - Mandaryna ma śpiewać na żywo, niby chce udowodnić, że umie śpiewać. Widzę problem taki: każdego artystę poznać - że śpiewa na żywo - po tym, iż popełnia błędy, znaczy chwilami fałszuje. Wiem to od mego domowego fachowca - jest realizatorem dźwięku w Radiu Gdańsk i chyba zna się na rzeczy. Otóż - mam zagwozdkę: jak ona chce udowodnić, że śpiewa na żywo, skoro fałszuje zawsze i wszędzie?? Przecież będzie chciala jak najlepiej wypaść - znaczy zaśpiewać czysto. Śpiewać czysto umie jedynie z playbacku. Na żywo fałszuje. Jak będzie fałszowała, upewni ludzi w przekonaniu, że utworek, którym od kilku dni można sobie szlifować słuch, jest prawdziwy. No i ma dziewczyna trudne zadanie przed sobą))
EOS 30 VD | EOS 20D | PowerShot Pro1 | PowerShot A80 | Trochę najprzeróżniejszych śmieci | My gallery: www.sylwiatalar.pl
Kyliks - jeśli masz w domu realizatora dźwięku, to zapytaj się go o to:
1. jak wygląda sprawa odsłuchu przy śpiewaniu live i z playbacku,
2. jaki wpływ na poprawne śpiewanie ma brak odsłuchu,
3. ile jest różnych czynników, które podczas koncertu live mają wpływ na to jak wokalista słyszy własny głos i w związku z tym jak śpiewa.
Mniemam, że wiesz co to jest odsłuch...
hej, chyba nie chcesz powiedziec, ze to pomrukiwanie mandaryny, ktore niestety mialem okazje uslyszec jest wynikiem nieprawidlowego/braku odsluchu na scenie?Zamieszczone przez Angmar
![]()
Ostatnio edytowane przez DoMiNiQuE ; 02-09-2005 o 14:17