Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 91

Wątek: Sigma - rozczarowanie...

Gregor
    Guest

Domyślnie

Wczoraj zamówiłem w Fotoit taką samą Sigmę.Na "pocieszenie" dodam,że koleś mówił iż to ostatnia sztuka którą akurat posiadają.Przyznam się,mam małego pietra przed jutrzejszym otworzeniem paczki,czyżby bombka z opóźnionym zapłonem.3majcie kciuki ,może będzie dobrze

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gregor
    Wczoraj zamówiłem w Fotoit taką samą Sigmę.Na "pocieszenie" dodam,że koleś mówił iż to ostatnia sztuka którą akurat posiadają.Przyznam się,mam małego pietra przed jutrzejszym otworzeniem paczki,czyżby bombka z opóźnionym zapłonem.3majcie kciuki ,może będzie dobrze
    No to robi się ciekawie bo mogą nie mieć chwilowo co odesłac . Ale na pocieszenie dodam że firma wydaje się być ok.
    Ostatnio edytowane przez Zigi ; 01-09-2005 o 20:33
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Zapytam z ciekawości - to jej już nigdzie indziej nie ma tylko w fotoit? Przecież jest conajmniej paru większych dealerów sigmy...

Bywalec Awatar storm
    Miasto
    PL / WAW

Domyślnie

Kurcze ale nagonke robicie na ta firme, przyznam sie ze widze ich za kazdym razem jak pojade na gielde w stodole, kupilem od nich tez lampe 580, bardzo pozytywny kontakt, mysle ze jesli do Gregor`a dotrze sprawna Sigma to powinno byc wam troche glupio.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zigi
    OT: Ostatnio to mnie coś przesladuje: najpierw aku do canona zamówiłem - sprzedawca się wycofał bo nie doszły, drugi wysyła już 3 tydzień -przy czym korespondencja mailowa to kabaret a teraz klopoty ze szkłem.
    Zamów odczynianie u lokalnej wróżki

Rupert Sheldrake ( http://www.sheldrake.org/intro/ ) powiedział, że nastawienie naukowca podczas przeprowadzania eksperymentu może wpływać na rezultaty tego eksperymentu (Seven Experiments that Could Change the World).

Zatem sporo zależy od nastawienia.
    Więc głowa do góry!

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez storm
    Kurcze ale nagonke robicie na ta firme, przyznam sie ze widze ich za kazdym razem jak pojade na gielde w stodole, kupilem od nich tez lampe 580, bardzo pozytywny kontakt, mysle ze jesli do Gregor`a dotrze sprawna Sigma to powinno byc wam troche glupio.
    W dodatku całe to zamieszanie nieco z mojej winy. Dałem się podpuścić i podałem nazwę firmy jak ktoś pytał. A przecież mercedesy też miewają wady fabryczne. I nikt wtedy nie marudzi na sprzedawcę. I co z tego wynika: jeno tyle że sprzedawcy nie sprawdzają towaru, który sprzedają (a przy sprzedaży wysyłkowej przydałoby się bo w sumie zerknięcie w obiektyw długo nie trwa) i że sigma czasem buble z rysami z fabryki wypuszcza.
    A kontakt jest faktycznie jak najbardziej ok - ludzie przyjaźnie nastawienie i pomocni. Czas realizacji 2 dni to rewelacja (biorąc pod uwage dziurę gdzie mieszkam . Reklamacja bezproblemowa
    Popieram Storm-a skończyć z niesłuszną nagonką.
    Co do zwrotu "No to robi się ciekawie" to tyczył się on ostatniej sztuki bo ten porysowany po uzgodnieniu poszedł na reklamacje i chciałbym szybko odzyskać dobre szkło.
    Ostatnio edytowane przez Zigi ; 01-09-2005 o 20:22
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KMV10
    Zamów odczynianie u lokalnej wróżki
    Oj przydało by się 8)

Gregor
    Guest

Domyślnie

Zigi co miałeś na myśli mówiąc "Co do zwrotu "No to robi się ciekawie" to tyczył się on ostatniej sztuki " ,bo nie do końca kumam?

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gregor
    Zigi co miałeś na myśli mówiąc "Co do zwrotu "No to robi się ciekawie" to tyczył się on ostatniej sztuki " ,bo nie do końca kumam?
    Bo widzisz jak Ty zebrałes ostatnią sztukę z ich magazynu to ja na wymianę będe musiał poczekać aż braki uzupełnią. Jutro dojdzie do nich moje to szkło z rysą. Gdyby mieli jeszcze kilka Sigm na stanie to by pewnie wysłali od ręki i szybko bym miał sprawne szkło w ręku (np za 2 dni). Jak nie maja (bo ostatnia kupiłeś) to może to potrwać dłużej.

Zablokowany Awatar mmsza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zigi
    z ich magazynu
    znaczy się wynajętej kawalerki na Grochowie

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów