Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: [lok] Oświęcim

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zanussi
    Miasto
    to tu to tam

Domyślnie

dość ogólne kady... mnóstwo takich... ja bym poszedł raczej w szczegóły a może nawet bardziej w reporterkę i zabawę w interakcję ze zwiedzającymi, ich emocje, twarze itp
    Oko plus aparat - dobrana para.

sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....

Bywalec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tutaj była zabawa w ps.
    A ja właśnie próbowałem unikać zwiedzających na zdjęciu. Chciałem ukazać miejsce takim jakie kiedyś było. Nie chciałem w tych zdjęciach zwiedzających w kolorowych ubrankach.

Początki nałogu Awatar adino
    Miasto
    Chełmża/Toruń

Domyślnie

szkoda ze nie umieściłeś nic ze srodka jakiś szczegółów drobnostek z życia codziennego lub też przedmiotów pierwszego użytku kilka zdjęć naprawde bardzo fajnych (3-4-5) dwa ostatnie nie powalają nie czyć kilmatu ani nic szczegółnego zwykłe zdjęcia jakieś...

zmniejszyłeś kontrast i nasycenie koloró co bardzo mi się podoba ale kilka B&W też by było fajnych

tak patrze i patrze i nie widzę konsekwecji w niektórych zdjęciach.

nr.1 albo przyknąć mocniej przesłone żeby cały kadr był ostry albo skupić się na jakimś konkretnym elemencie i uzyskać ładny bokeh

tak jak juz ktoś podkreślił barakuje trochę szczegółów ale pomyłś bardzo fajny i inny niż wszystkie jakie widziałem z tym temacie

mam nadzieje ze masz jednak jakieś zdjęcia ze środka ze szczególikami )

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów