Najbardziej mnie boli przepalone niebo...
Czy oklepany? trudno powiedzieć ,to miejsce zawsze daje dużo do myślenia i widziałbym to raczej w porządnie wyciągniętym BW ,choć w kolorze też nie jest źle ,co do nieba to faktycznie mój przedmówca ma rację.
EOS 40D,BG-E2N, 17-40/4L , 70-200/4L , 50/1.4, 85/1.8 ,T 28-75/2.8,
Nie kłóć się z idiotami ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem
Dziękuję za uwagi. Sprubuję jeszcze powalczyć z niebem ale nie wiem czy coś się jeszcze uda wyciągnąć. Chciałem zostawić w kolorze ze względu na to że dużo właśnie zdjęć z tego miejsca jest b&w. Chciałem zaprezentować trochę inne podejście.
mi sie bardzo podoba ta taka szaroscczy to wlasciwie dobrana ekspozycja ? czy zabawa w PS ?
dość ogólne kady... mnóstwo takich... ja bym poszedł raczej w szczegóły a może nawet bardziej w reporterkę i zabawę w interakcję ze zwiedzającymi, ich emocje, twarze itp
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Tutaj była zabawa w ps.
A ja właśnie próbowałem unikać zwiedzających na zdjęciu. Chciałem ukazać miejsce takim jakie kiedyś było. Nie chciałem w tych zdjęciach zwiedzających w kolorowych ubrankach.
szkoda ze nie umieściłeś nic ze srodka jakiś szczegółów drobnostek z życia codziennego lub też przedmiotów pierwszego użytku kilka zdjęć naprawde bardzo fajnych (3-4-5) dwa ostatnie nie powalają nie czyć kilmatu ani nic szczegółnego zwykłe zdjęcia jakieś...
zmniejszyłeś kontrast i nasycenie koloró co bardzo mi się podobaale kilka B&W też by było fajnych
tak patrze i patrze i nie widzę konsekwecji w niektórych zdjęciach.
nr.1 albo przyknąć mocniej przesłone żeby cały kadr był ostry albo skupić się na jakimś konkretnym elemencie i uzyskać ładny bokeh
tak jak juz ktoś podkreślił barakuje trochę szczegółów ale pomyłś bardzo fajny i inny niż wszystkie jakie widziałem z tym temacie
mam nadzieje ze masz jednak jakieś zdjęcia ze środka ze szczególikami)