Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: obiektyw z ebay

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie obiektyw z ebay

chcialbym w najblizszym czasie nabyc obiektyw canona 17-40mm
    i zastanawiam sie nad kupnem z ebaya ,poniewaz sprzedawcy w uk maja cene sporo nizsza niz w sklepach (ok 1/4)
    np http://cgi.ebay.pl/NEW-CANON-EF-17-4...d=p3286.c0.m14

i pytanie do was co o tym myslicie?

pozdrowienia
    Pozdrowienia
    -------------------
    CANON i szkielka

Domyślnie

Ja wszystkie szkła mam z ebaya. Teraz euro poleciało na pysk ale jakiś czas temu kupowanie za funciaki to był złoty interes!
    Bierz spokojnie - brytyjscy sprzedawcy są spoko.
    Fotografuję bez pośpiechu... Mój sprzęt: 1/ Dobre i wygodne buty. 2/ Zestaw "Małpa z Brzytwą" czyli ΣSIGMALux 50mm f/1.4 EX DG HSM z przypiętym 5DMkII, zoom nożny, flash... jaki flash???
    3/ Czasem także ΣSIGMA 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM i Carl Zeiss Planar T* 1.4/85 ZE

Coś już napisał

Domyślnie

Ja wszystkie szkła mam z ebaya. Teraz euro poleciało na pysk ale jakiś czas temu kupowanie za funciaki to był złoty interes!
    Bierz spokojnie - brytyjscy sprzedawcy są spoko.
    ja wszystko kupowalem w jessops-ie ale teraz jak patrze na ceny jakie maja to szok
    dlatego chce z ebaya
    Pozdrowienia
    -------------------
    CANON i szkielka

Początki nałogu Awatar filip71
    Miasto
    Wiśniowa Góra

Domyślnie

a Ja niestety zapodam inne zdanie. Kupowałem prze eBay UK Photoshop CS3 BOX i przysłano mi falsa. Zgłosiłem sprawę Policji w UK i do tej pory cisza. Niestety :-)
    Canon 5D mkII + Battery Grip BG-E6; Canon 24-70 f/2.8L; Canon 70-200 f/2.8L IS; Canon 100-400 f/4,5-5,6L IS; Sigma 180 f/3.5 APO EX Macro; Speedlite 580EX + Sto-Fen; Epson P-2000; Lowepro CompuTrekker AW; Lowepro NOVA 4; Manfrotto 055PROB+322RC2; TC-80N3

Początki nałogu Awatar Kosmo

Domyślnie

Ja kupuję na ebay.uk i jak do tej pory nie miałem problemów Wcześniej brałem sprzęt od sprzedawców z Hong Kongu a teraz np kupiłem 5D i Sigmę 15-30 i wszystko spoko Wykorzystuje jednak do tego znajomych mieszkających w UK a potem dpiero oni przywożą mi to do PL

Coś już napisał
    Miasto
    londyn

Domyślnie

Nieraz sprzedawcy mają sprzęt z USA ale juz w UK. Cena jest trochę wyższa ale jedziesz, oglądasz i kupujesz. Co niektórzy wystawią Tobie nawet rachunek:-D

Miasto
    Stratford Upon Avon

Domyślnie

hej ja kupowalem swoje szkielka tez na ebayu uk. Ale trzeba uwazac bo jesli to nowe i z hong kongu czy z innej wsi to nasz EU Canon nie przyjmnie tobie reklamacji. Mozna ubezpieczenie wykupic nie jest drogie i robia wszystko albo kaske oddaja jak by cos sie stalo A uzywki hmm trzeba miec szczesie na dobry towar nik nie sprzedaje dobrego i fajnego szkielka bez zadnego mankamentu " super nowy i lekko urzywany " To wielka bajka hihihi

Coś już napisał
    Miasto
    londyn

Domyślnie

Ja będe chciał sprzedac dobre i fajne szkiełko bez żadnego mankamentu " super nowe i lekko używane " i to nie bajka :-D Po prostu nie potrzebuje szerokiego szkła.

Miasto
    Stratford Upon Avon

Domyślnie

hehe i jeszcze jedno znam tego sprzedawce po dwoch tygodniach czekania poprosilem o zwrot kaski bo juz mi sie znudzilo oczekiwanie
    50D 70-200mm L f4.0- 100mm f2.0 USM 17-55 IS USM Canon G7 Canon Speedlite 430 EX

Coś już napisał
    Miasto
    londyn

Domyślnie

Przeglądałem jego opinie i nie są aż takie straszne. Można by mu zaufac. Ceny ma naprawde dobre.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów