Jest taki jeden magiczny suwak w LR, pewnie Cichy go używa (w połączeniu z innym nie mniej magicznym)
Nie, to nie krzywe czy jasność.
Jest taki jeden magiczny suwak w LR, pewnie Cichy go używa (w połączeniu z innym nie mniej magicznym)
Nie, to nie krzywe czy jasność.
60D | 50 1.8 II | kit 18-55 + Tamron 70-300 | moje foty
A to z dzisiejszego pleneru, i nawet mi się obróbka podoba
O obiektywach wiem prawie wszystko
eee, przegiąłeśhehe
Ja tam jestem za utrzymaniem tajemnicy! Nie zdradzaj swoich sekretów, trzymaj w tajemnicy te programy z Ameryki i te tajemnicze presety wykupione za ciężkie pieniądze, to jest wiedza dla prawdziwych pro.
Zapomniałem dodać że z LR to ma nie wiele wspólnego, są inne "gadżety"
![]()
Ostatnio edytowane przez molmagic ; 25-08-2009 o 13:57
A ja naiwny swoje akcje rozsyłałem wszystkim...
Jakie akcje ? Ja w PS to tylko skórę poprawiam jak trzeba.
no trzeba coś ludziom napisać, oni tego oczekująsprzęt, programy, akcje itp to jest najważniejsze przy produkcji takich fot
![]()
Ten efekt powstaje na skutek stosowania słynnych "Tamronów od Cichego"...
Cichy... a byłoby przegięciem jakbym poprosiła o nawet fragment zdjęcia "przed" i "po"?
Dla mnie ciągle pozostaje zagadką ile w takich zdjęciach jest dobrania ekspozycji, warunków i sprzętu a ile wywoływania i korekty...
A może ja już ładne zdjęcia robię tylko nie umiem ich wywołać? :>
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Mogę pokazać jakiegoś rawa, ale z tych nowszysch z bloga, bo te ze strony to już rawów nie mam... To które ?
Chociażby pierwsze z brzegu którekolwiek z:
/foto/09/08karolina21.jpg
/foto/09/08karolina04.jpg
/foto/09/08karolina00.jpg
![]()
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII