Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: 1ds a 1ds mark II

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Pewnie, że miałem. Ale nigdy mnie nie skusił tak, żeby go kupićWówczas wolałem deesa II i dziś jest podobnie.
    no tak wolisz deesa a robisz foto 1d... tylko ze markII - wnioski z Twojej wypowiedzi 80% - 1d 20%-dees

justanimage
    Wlasnie zglosil sie kolega ktory jest z Gdyni i ma 1ds mkII i chce porownac aparaciki Mysle ze wtedy po wywolaniu zdjec powiedzmy format 30x20 powiem czy widac jakas roznice Podono nie - tak twierdza inni ale warto to sprawdzic
    pozdrawiam
    Pkt 8 regulaminu forum
    plutophoto.blogspot.com

Bywalec Awatar justanimage
    Miasto
    Radom City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sirgerwazy Zobacz posta
    Wlasnie zglosil sie kolega ktory jest z Gdyni i ma 1ds mkII i chce porownac aparaciki Mysle ze wtedy po wywolaniu zdjec powiedzmy format 30x20 powiem czy widac jakas roznice
    To działajcie panowie, działajcie!
    Mysle ze takie testy wielu pomoga

Cytat Zamieszczone przez s!wy Zobacz posta
    ja mam aps-h i ff i wrzucalem fotki wyzej, mozesz porownac bo robione sa w tych samych warunkach tymi samymi szklami
    Wlasnie sciagnalem twoje zdjecia.. Jak dla mnie roznice w plastyce są... niewielkie (no ale w sumie ja amator jestem) Natomiast iso troche lepiej w 1D3 - w koncu to nowszy model.
    600D + Tokina 19-35 + T28-75 + C50 1.4 + C70-210

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sirgerwazy Zobacz posta
    Wlasnie zglosil sie kolega ktory jest z Gdyni i ma 1ds mkII i chce porownac aparaciki Mysle ze wtedy po wywolaniu zdjec powiedzmy format 30x20 powiem czy widac jakas roznice Podono nie - tak twierdza inni ale warto to sprawdzic
    pozdrawiam
    Ciekawiśmy wyników
    Różnica powinna być tym bardziej widoczna im jaśniejsze będą szkła i mniejsza będzie odległość od fotografowanego obiektu (przy tym samym kadrze).

PS
    http://www.optyczne.pl/m9_galeria/M9_PoP_4.jpg - o taki portret będzie trudno...
    EOS - conditio sine Kwanon...

Uprawnienia umieszczania postów