Cytat Zamieszczone przez bebesky Zobacz posta
darecky
wybacz ale jakoś nie mogę się powstrzymać od ironii gdy ktoś w tytule postu pisze "WIELKI test popularnych tele!!!" a potem że ma zamiar zrobić
a do tego po kilku postach zmienia założenia.
Lekko to żenujące
hm...
Powiem Wam moi drodzy...że nie spodziewałem się komentarzy typu..."żenada" "nabijanie postów"...nie wiem jaki sens ma posiadanie dużej liczby postów przy swoim nicku...co szacunek??renoma na forum?? Panie i Panowie...nie bądźmy śmieszni...

Być może faktycznie trochę się pospieszyłem z postem, mogłem najpierw zrobić zdjęcia, sample dopiero potem krzyczeć "Wielki tes...itd".

Zrobiłem już dużo zdjęć tymi szkłami, brakuje tylko fotek trzaśniętych 75-300IS bo musiałem go pożyczyć koledze...

Dzisiaj w nocy w miarę możliwości technicznych będę chciał zamieścić jak najwięcej sampli porównawczych ostrość z obiektywów...Jeżeli jednak nie dam rady, zamieszczę to jutro...jeżeli dojdzie do opóźnienia, PRZEPRASZAM...

Chciałbym również zaznaczyć, że NIE MA NAKAZU CZYTANIA TEKSTU I OGLĄDANIA ZDJĘĆ ZAMIESZCZONYCH W TYM POŚCIE...wiem, że nie jedna osoba będzie zainteresowana...