Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: paprochy:(:(:(:(

Początki nałogu
    Miasto
    Kingston, ON, Canada

Domyślnie

A ja jeszcze dodam ze bedac na wakacjach widzialem goscia co lustro i matowke przecieral swoja zapocona koszulka. A sprzet ten do eos 3. Nie patrzylem czy po tym zabiegu lustrem dalej dalo sie klapac. Cala operacja troche trwala, bo pan byl bardzo dokladny i sprawdzal jeszcze pod slonce czy wszystko zeszlo.
    Aha calosc dziala sie na Ukrainie i tym gosciem byl jakis dziany ruski, ale i tak aparatu szkoda.
    Ostatnio edytowane przez Gizzmo ; 04-09-2005 o 21:25
    EOS 30D | EOS 30V + grip | G3
    EF 50 f/1,4 USM | EF 17-40 f/4L USM | EF 70-200 f/4L IS USM | Speedlite 580 EX

Początki nałogu Awatar Scaramanga
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gizzmo
    A widzialem goscia co lustro i matowke przecieral swoja zapocona koszulka. A sprzet ten do eos 3. pan byl bardzo dokladny i spr
    Aha calosc dziala sie na Ukrainie i tym gosciem byl jakis dziany ruski, ale i tak aparatu szkoda.
    To byla wersja "Jeos tri", "zdjelano w Rosiji"."Made in China" by nie wytrzymalo,a tak "zdjelajet nieskolka bolsze snimok"... ))
    Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...

Bywalec Awatar fredi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja sciera przecieralem wczoraj lustro. Oczywiscie sciera nie pierwsza z brzegu, ale nie ma co dac sie zwariowac, znam ludzi co przed otwarciem komputera przez pol godziny macaja kaloryfery (z plastikowymi rurami )....

Inna sprawa ze u mnie po 2 latach paprochy sa na wizjerze, ale od wewnatrz... tutaj tylko serwis moze wyczyscic.

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fredi
    Ja sciera przecieralem wczoraj lustro. Oczywiscie sciera nie pierwsza z brzegu, ale nie ma co dac sie zwariowac, znam ludzi co przed otwarciem komputera przez pol godziny macaja kaloryfery (z plastikowymi rurami )....

Inna sprawa ze u mnie po 2 latach paprochy sa na wizjerze, ale od wewnatrz... tutaj tylko serwis moze wyczyscic.
    Niekoniecznie. Matowke w wiekszosci eos'ow wyciaga sie wrecz banalnie. Do wyczyszczenia wystarczy ja uchylic i dmuchnac gruszka (no chyba ze sie juz przykleilo).

Tutaj opis:
    http://canon-board.info/showpost.php...6&postcount=18

A tutaj ze dwa pdfy z obrazkami:
    http://katzeyeoptics.com/Files/Repla...screen_20D.pdf
    http://katzeyeoptics.com/Files/300D_Instructions.PDF
    ...

Bywalec Awatar fredi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mowisz o matowce, ja o tej szybce najblizej oka, od wewnatrz mam na niej paprochy Tak mi sie przynajmniej wydaje.

Początki nałogu Awatar Scaramanga
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fredi
    Mowisz o matowce, ja o tej szybce najblizej oka, od wewnatrz mam na niej paprochy Tak mi sie przynajmniej wydaje.
    W obu przypadkach najlepsze rezultaty daje plukanie w wodzie destylowanej,trzeba tylko uwazac aby nie wyplukac za duzo scalakow bo inaczej cos moze pozniej szwankowac... )))
    Latwiej kijek pocieniasic niz go potem pogrubasic...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów