Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Serwis na Żytniej i Canon PS a80

Mieszany widok

zizi
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dark4blade Zobacz posta
    No to jest fakt... no comments.
    Twój wybór co kupisz, tylko powiem tak dla uprzedzenia, że na forum Nikona są podobne chyba wątki o ich serwisie, wiec i tam tak naprawdę też wcale nie jest kolorowo. Co to Sony, Pentax, Olympus, Samsung itd, to się nie wypowiem, bo nie wiem o tym jak u nich z serwisem nic a nic.
    na razie mi i tak zostaje polowanie na uzywany sprzęt a95 albo a610,a tego i tak jak na lekarstwo

zizi
    Guest

Domyślnie

Jak im napisałam,co myślę o tej ich rzekomej naprawie i rozszczelnieniu obiektywu,to nawet się nie odezwali

Coś już napisał

Domyślnie mecz ich

Ja bym ich meczyl ile wlezie ??:

zizi
    Guest

Domyślnie

Odpowiedź z Żytniej,szkoda słów:

Witam

Sprzęt przesłany do serwisu jest w stanie wykazującym liczne ślady użytkowanie w tym zadrapania, wgniecenia oraz rozszczepiona obudowa. Sprzęt w serwisie został naprawiony i złożony prawidłowo. Poprzednia naprawa nie ma nic wspólnego z obecnie zgłaszanym problemem.

Niestety nie ma możliwości abyśmy odesłali sprzęt na nasz koszt. Jeśli sobie Pani życzy możemy przekazać sprzęt do złomowania. Wówczas konieczne byłoby przesłanie skanu listu przewozowego wraz z upoważnienie do złomowania.

Jeśli nie chce Pani złomować sprzętu wówczas możemy odesłać go na Pani koszt.

Uprawnienia umieszczania postów