Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36

Wątek: [banan82] Kreta

Początki nałogu Awatar x-mac
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Fajna kolonia jeżowców! Fotka mi się podoba, chociaż (MSZ) kadr stracił na dynamice przez "przycięcie" ramienia falochronu po lewej i ta czerwona boja trochę przypadkowo umiejscowiona, jeśli w ogóle tu jest potrzebna(?). Kolorki ładne, u mnie wyglądają całkiem naturalnie.
    marcin
    forma wynika z funkcji (ls) - mniej znaczy więcej (mvdr) - ornament to zbrodnia (al)

szukaj: 1 2 3

Pełne uzależnienie Awatar banan82
    Miasto
    Scotland

Domyślnie

kilka nowszych fotek, okolice Agios Nikolaos

4.

5.

6.
    5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

ubiquitin
    Guest

Domyślnie

zarówno na CB jak i na CF Twoje fotki robią niesamowite wrażenie...udane kadry (może za wyjątkiem 4 - wydaje się odrobinę za "ciasny"), światełko i ten kolorek morza...miodzio

Początki nałogu Awatar x-mac
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

#4 ta mentalność Południowców ze swoistą kolorystyką, światłami, neonami czasem wprowadza element "zastanowienia" Ale taki jej urok! Czy kadr za ciasny? - preferencje autorskie - hmm, ja bym nawet próbował ciaśniej, by mocniej zaakcentować mostek i wprowadzenie do wewnętrznego basenu a pozbyć się łódek i turystów z lewego dołu. Jak byłem na miejscu nie zauważyłem takiego spotu - nie pamiętam dokładnie, jakieś wysokie schody po drugiej stronie zatoki widziałem - za leniwy byłem...
    #5 nie wiem czy to w odpowiedzi na "moje zażalenie" z postu nr11 ale bardzo mi się podoba Może drugi plan z fragmentem cyplu i zarysem statku jakiś nieśmiały, ale ile można marudzić!? O, i ładnie dopieszczone światłem skałki na pierwszym planie.
    #6 gładko i sennie, słabiej jednak niż 5-ka, trochę nie widać tej Krety.

W podsumowaniu - fajne fotki!, czekam na Rethimnon i Balos
    Ostatnio edytowane przez x-mac ; 20-08-2009 o 22:50
    marcin
    forma wynika z funkcji (ls) - mniej znaczy więcej (mvdr) - ornament to zbrodnia (al)

szukaj: 1 2 3

Bywalec Awatar delaa
    Miasto
    EPPO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez x-mac Zobacz posta
    ta czerwona boja trochę przypadkowo umiejscowiona, jeśli w ogóle tu jest potrzebna(?).
    Faktycznie - przed zrobieniem zdjęcia autor powinien popłynąć i wyrwać ją z dna...;-))

Pozdrawiam autora no 4 - fajny taki na przedłużenie urlopu....
    KIEV 60 NIKON N80 CANON 40D i szkieł kilka dobrych do zdjęć wilka...
    No Art Just FUN ! http://www.delaa.pl

Miasto
    Scotland

Domyślnie

dzieki z konstruktywne opinie!
    W Agios Nikolaos ten spot byl wlasnie jakby sie dalej podazylo tymi schodkami, w sumie kupa smieci tam byla i lepiej po zmroku tam sie nie zapuszczac bo nie wiadomo kto tam moze siedziec
    Ten kadr z miasteczka i tak byl wyciety z kadru pionowego (robilem 17-40 i troche za szeroko bylo)

Jutro jade na Santorini - cos czuje ze migawka bedzie płonąć
    Fotki oczywiscie bede wrzucal w miare postepu z obrabianiem - ciezko znalezc czas na to

Pozdrawiam
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Uzależniony

Domyślnie

Teraz, z perspektywy czasu, uwazam, ze zdjecia krajobrazowe to jest trudna sztuka. Trzeba miec duzo szczescia i wyjatkowe, nietuzinkowe spojrzenie na swiat aby wykonac tego typu zdjecia, zeby czapki z glow. Pracuj dalej.

Dame
    Guest

Domyślnie

3 i 5 wg mnie najlepsze. Brakuje im tylko troszke czasu przy wywolywaniu. Bardzo fajne fotki :-)

Miasto
    Scotland

Domyślnie

Santorini:

7.

8.

9.

10.

11.
    Crazy Apple Fanboy
    Ex Linux User

Bywalec Awatar caveman
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArturBonoVox Zobacz posta
    Teraz, z perspektywy czasu, uwazam, ze zdjecia krajobrazowe to jest trudna sztuka. Trzeba miec duzo szczescia i wyjatkowe, nietuzinkowe spojrzenie na swiat aby wykonac tego typu zdjecia, zeby czapki z glow. Pracuj dalej.
    Jak patrzę banan na Twoją szklarnię, to zazdrość mnie zżera...Jednak na szczęście sprzęt to nie wszystko, liczą się również rzeczy o których napisał ArturBonoVox. Twoje zdjęcia są bardzo dobre technicznie, jednak brakuje im tego "czegoś". To coś udało ci się uchwycić na 10, jednak trzeba by to dopracować.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów