Banan82, no pokazesz nam w koncu tego Kreta czy nie?
Powazniej: Milo sie oglada, i jakos tak... cieplej![]()
Banan82, no pokazesz nam w koncu tego Kreta czy nie?
Powazniej: Milo sie oglada, i jakos tak... cieplej![]()
.
12. bardzo fajne
13. ciekawe
14. sweitne najlepsze z tych 3
a gdzie jest 15?
fabio87 - dzieki.
15tka jest ale trzeba odswieżyć, imageshack cos ostatnimi czasy naprawde szwankuje, raz wyswietla raz nie.
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User
15. rowniez fajne
pogratuluj zonie :-P
Ostatnio edytowane przez fabio87 ; 27-08-2009 o 18:32
No tak, Santorini jest tak oklepanym tematem, że samo wydobycie jakiegoś ciekawego wątku na wyspie, który nie byłby znany publice leży na pograniczu sztuki i cudu...Podejrzewam, że nawet czasu nie było na zapuszczenie się w boczne uliczki, w końcu po wspinaczce po schodach trzeba godzinkę łapać właściwe tętno, żeby łapa się nie trzęsła i za chwilę powrót - dlatego tak nie lubię wycieczek zorganizowanych, inaczej przepędów
Motyw z łódką na dachu i kościółek znany, ale ładne i miło się wspomina.
Gramvousa - powiało Zatoką Balos... - będzie w następnym odcinku?No i więcej fotek w wykonaniu Pani Małżonki - gratulacje!
![]()
x-mac - bylo dokladnie tak jak mowisz. Nawet znalazlem inne ujecie z ta łódką w jednym z kalendarzy, bylo na szczescie mniej ciekawe bo robione z wąskiego kąta
Pojechalismy na Santorini bo byla taka okazja z krety, inaczej wycieczki z biur podrozy sa potwornie drogie tam, ale nie mowie ze kiedys tam nie wyląduje znowu. Wyspa oklepana fotograficznie, cudów nie wynajdziesz, co najlepsze to chyba było już sfotografowane dawno temuNo ale sam pobyt tam to czysta przyjemnośc. Też nie lubie wycieczek fakultatywnych - "przepęd bydła" tak to mozna nazwac
Z zatoki balos fotek mam mało bo więcej czasu spędzałem mocząc sie w tem super miejscuSzkoda mi bylo czasu na latanie z aparatem, ale moze cos wrzuce
Od małżonki będzie wiecej kadrówpóźniej
Pozdrawiam
5Dmk3 + 1Dsmk2 + Fuji X-T1
Crazy Apple Fanboy
Ex Linux User