Przyjemne. 2 dla mnie za ciasna albo za szeroka, zależy czy miało być ciasno, wtedy kadrował bym ciaśniej, czy szeroko. Teraz takie nie wiadomo co.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
Trochę takie... ,,bez szyi ,,
Mi się ostatnie podoba, wpada w oko. Choć zrobił bym troszkę inny B&W
To ja wybieram błogosławieństwo.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
A nie wiem, ale kolega na pewno mi powie? Zdjęcia są takie że po prostu nie mam nic na ich temat do powiedzenia, ani to dobrze ani źle, nie ma się chyba co irytować.
Błogosławieni Ci, którzy nie mają nic do powiedzenia, i nie zabierają głosu.
Mi tez podoba sie zdjecie 1 z postu #4 (kolega pank nazwal je blogoslawienstwo - no nie wiem czy trafnie).
Sliczne oczy, bardzo ladne emocje, podoba mi sie swiatlo.
Troche cos mi nie pasuje z kadrowaniem, moze kàt...
Nieszczesliwie wyszedl prawy but, ale nie razi.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Widze, ze kolega Nikonem pracuje, no bardzo ladnie :-D
Ostatnio edytowane przez pet1154 ; 13-08-2009 o 12:36 Powód: Automerged Doublepost