Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: [mafiku] kilka chyba portretow

Bywalec Awatar MarcinG
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    "Cześć wybraliśmy się z miśkiem jego beemką do wesołego miasteczka, było całuśnie, pstrykną mi kilka fotek. BuZiAcZki!!!". Tak to wygląda.
    heh trochę tak, ale to może taka stylizacja? Takie niby tandetne wesołe miasteczko świetnie pasuje

5. Światło mi się nie podoba , chyba za wcześnie, jeszcze za jasno jasno wtedy było?
    6. Według mnie najlepsze z tych 3. Klimat prawie jest, kolorki światło dobre. Kadrowanie i poza mogłyby być inne . Coś bardziej szalonego, roześmianego, jak na wesołe miasteczko przystało, a mamy zadumę na ławce.
    7. Tutaj poza całkowicie mi nie leży. Nie wiem co ma pokazywać takie wygięcie

Ogólnie był potężny potencjał według mnie, trochę go nie wykorzystałeś jednak Jak masz jeszcze jakieś z tego miejsca, chętnie zobaczę je w kolejnych postach. Pozdrawiam

Domyślnie

wypad na Sea Towers w Gdyni , temat obcykany, ale mnie sie podoba
    8:

9:

10:
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    nie nie, ogolnie z wesolym miasteczkiem to nie udalo mi sie bede musial powtorzyc :> i calkiem inne kadry zrobic =O ale kilka innych zdjec z przed miasteczka jest i modelce sie podobaja wiec wporzadku
    Ostatnio edytowane przez mafiku ; 23-08-2009 o 11:27 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna

Domyślnie

1,3,4 fajne, na 3 i 4 fajny klimat

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

10. ma potencjał, uciął bym tylko te drzwi po prawej, no inne buty modelce założył, bo te jakoś średnio mi pasują tutaj.
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Dopiero zaczyna Awatar Venture
    Miasto
    Nowa Sarzyna

Domyślnie

Mam wrażenie że w 10 jest za bardzo twarz rozmyta, nogi chyba też
    Canon 400D + Kit + 50 1.8 + 4 aku + 2x 8GB + 1x 4GB + statyw + Naneu Pro Military Alpha Black

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów