Zdjęcia ładne ale dla mnie anonimowe. Gdybyś nie napisał, że to Adaluzja to nie zgadł bym mimo, że byłem tam dwa miesiące temu.
2 tu bym mocno podejrzewał, że to biała wioska, trochę kontrastu i będzie wyglądać lepiej.
swnw.
Zdjęcia ładne ale dla mnie anonimowe. Gdybyś nie napisał, że to Adaluzja to nie zgadł bym mimo, że byłem tam dwa miesiące temu.
2 tu bym mocno podejrzewał, że to biała wioska, trochę kontrastu i będzie wyglądać lepiej.
swnw.
Dziękuje za opinie i porady. Wszystkie się przydadzą do podszkolenia warsztatu.
swnw - Andaluzja to bardzo zróznicowany rejon. My staraliśmy się "dotknąc" jak najbardziej "naturalnej" Andaluzji, nie tej turystycznej. Zdjęcia które dotąd pokazałem pochadzą z El Gastor (to to drugie, "wypłowiałe" :wink,Olvery, Grazelmy, Sentinel, El Bosque, Rondy i Zahary.
Fan nr 1 - dzieki za opinie. Ronda jest perfect, krążyliśmy wokoł niej i biesiadowali w restauracjach nad El Tajo - 2 zdjęcia wąwozu poniżej (tez do oceny).
nalik - niestety, dużo zdjęc w południe. Powoli sam widzę, jakie znaczenie ma światlo. Poprawię sie z wczesnym wstawaniem w przyszłości.
19
20
20 przypadla mi do gustu. Fotka robiona z fajnego miejsca