Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Nowy obiektyw dziwnie tani

Coś już napisał

Domyślnie Nowy obiektyw dziwnie tani

Hej

Mam okazję kupić nowy obiektyw (sprawdziłem go osobiście u sprzedającego) o wartości nowy na allegro ok 2000zł. Obiektyw jest z media markt-u, facet pokazywał fakturę i gwarancję - podstemplowana, ma miesiąc i na fakturze jest o dziwo nieco ponad 1000zł.. Troche mnie to spłoszyło, facet twierdzi że była taka promocja w media i on go kupił zarobkowo. Chce za niego 300zł więcej. Nówki w tej cenie nie kupie w życiu, no może z ebaya ale bez gwarancji...

Czy taka okazja może być możliwa? Wszystko testowałem i wygląda że działa, poprosiłem o dzień do namysłu.
    Canon eos

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A co to za obiektyw?
    C-F-K - forever

Coś już napisał

Domyślnie

Jeśli to jakaś różnica to Tamron 90 F2.8 DI Macro
    Canon eos

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Wart jest ok 1700 za nowy, więc jeśli to jakieś 1200-1300 to możliwe. Fajne szkiełko, mam takie w pracy i polecam, ale dla siebie raczej kupię canona 85 1.8.
    C-F-K - forever

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ostatnio byla akcja ze kupujac jedna rzecz, druga tansza kupuje sie za polowe ceny czy cos takiego Czyli jesli kupil jeden obiektyw/puszke/cos innego za np 2100 to druga rzecz (ten obiektyw) wart w media (tak by wychodzilo) 2000zl kupil za 1000zl

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    Ostatnio byla akcja ze kupujac jedna rzecz, druga tansza kupuje sie za polowe ceny czy cos takiego Czyli jesli kupil jeden obiektyw/puszke/cos innego za np 2100 to druga rzecz (ten obiektyw) wart w media (tak by wychodzilo) 2000zl kupil za 1000zl
    Byłem na tych akcjach, wszystkie ceny wywindowali. Przy zakupie 2 puszek w tym jedna za połowę ceny ledwo wychodziło się na normalne ceny w sklepach. Juz nie pamiętam dokładnie ale chyba jakiś 75-300 w Gdańsku stał za 1700-1800 zł

Uprawnienia umieszczania postów