Pokaż wyniki od 1 do 10 z 76

Wątek: Czekać czy kupować?

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Ja planuje za rok zmienić korpus. Obecnie mam 350d (i niestety nie zarabiam na swoje utrzymanie). Z racji, że za rok spodziewam sie większego przypływu kasy, to planuje zakupić 50d. Myślicie, że jeśli wyjdzie 60d (choćby w październiku tego roku), to jest sens kupować 50d, czy lepiej kupić 60d (zakup planuje w sierpniu 2010, więc myślę, że cena spadnie do dosyć rozsądnego pułapu).

Póki co, jestem spokojny, ale zawsze jakaś rada się przyda ;D
    Pozdrawiam niezdecydowanych

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fumar Zobacz posta
    Myślicie, że jeśli wyjdzie 60d (choćby w październiku tego roku), to jest sens kupować 50d, czy lepiej kupić 60d (zakup planuje w sierpniu 2010, więc myślę, że cena spadnie do dosyć rozsądnego pułapu).
    Myślimy, że najlepiej kupić model starszy trochę po premierze następcy. Z reguły nie ma między nimi dramatycznych różnic, a nie płacimy frycowego za nowość.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Myślimy, że najlepiej kupić model starszy trochę po premierze następcy. Z reguły nie ma między nimi dramatycznych różnic, a nie płacimy frycowego za nowość.
    no, ja właśnie na tej zasadzie od grudnia kupuję 5dmkII
    pozdrawiam
    Tomek

Bywalec Awatar rostek andrzej
    Miasto
    Szczecin/Kraków

Domyślnie

Daj sobie czas, powiedzmy miesiąc. Potraktuj to jako trening silnej woli:-P Aparaty nie powinny raczej drożeć. Zobaczysz, co nowego wypichci Canon (o ile) i zdecydujesz. Jeżeli chodzi o aparat, Jeżeli ma to być dla Ciebie coś ekstra, wymarzonego, to ja bym jednak proponował zakup nowego sprzętu. Żadne tam używki z nie wiadomo jakim przebiegiem. Nowy, lśniący, piękny Canonek z gwarancją Na pewno sprawi Ci to większą frajdę niż używany sprzęt o 500 zł tańszy, który nie wiadomo kiedy się zepsuje. Życzę udanego focenia

Uprawnienia umieszczania postów