Pokaż wyniki od 1 do 10 z 76

Wątek: Czekać czy kupować?

Mieszany widok

Ejmi
    Guest

Domyślnie

Aż tydzień?!
    U mnie jest jakoś tak, że jak podejmę decyzję to spontanicznie, zadłużając się lecę kupować. Najlepiej dla mnie by było, mieć nowe body na sobotę, a jeszcze lepiej na czwartek
    Ale jeśli tydzień miałby coś zmienić w cenach... lub w superhiper propozycji Canona dla 60D, no cóż... bym okazała się blondynką (nie obrazając blondynek, brunetek, rudych i szatynek)

Początki nałogu
    Miasto
    Dobczyce, Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ejmi Zobacz posta
    Aż tydzień?!
    U mnie jest jakoś tak, że jak podejmę decyzję to spontanicznie, zadłużając się lecę kupować. Najlepiej dla mnie by było, mieć nowe body na sobotę, a jeszcze lepiej na czwartek
    Ale jeśli tydzień miałby coś zmienić w cenach... lub w superhiper propozycji Canona dla 60D, no cóż... bym okazała się blondynką (nie obrazając blondynek, brunetek, rudych i szatynek)
    Mówisz jak moja zona - spontanicznie się zadłuża - to mi sie podoba.
    A z tym body z forum za 3100 nie doszłaś do porozumienia?

Ejmi
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adi760303
    A z tym body z forum za 3100 nie doszłaś do porozumienia?
    W piatek sie okaże, czy osoba która zarezerwowała nabędzie czy nie. Jestem druga w kolejce (chyba). Jej, jak ja nie lubię być druga

Ostateczność.. to pewnie będzie ta cala spontaniczność, i bieg do fotodżołkera. Ale po cichu liczę jeszcze na sala... (naiwności ludzka? )

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie

Kursy poki co sie dosc sporo wachaja, po sporych spadkach przyszly moze troche mniejsze, ale jednak wzrosty. Przy takiej sytuacji nie spodziewalbym sie raczej szybko obnizki. W miesiac czasu kazdy sprzedawca bedzie tlumaczyl, ze stara dostawa.

Prognozy sa raczej spadkowe, ale tak naprawde nikt tego nie przewidzi i chociazby jakies spadki byly jak to mowia do konca roku to dodaj jeszcze do tego z 2-3 miesiace, kiedy odniesie to jakikolwiek realny skutek na rynku.

W Twoim przypadku wez tez pod uwage to co mowil, ktorys przedmowca, ze 60D tuz tuz, a to realnie powinno wplynac na spadek ceny 50-tki.
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ejmi Zobacz posta
    Aż tydzień?!
    Pisałaś, że musu nie ma więc... lepiej poczekać te kilka dni aby podjąć decyzję wiedząc już z czego ew. się rezygnuje lub na co warto jeszcze czekać. 60D jeśli faktycznie zostanie ogłoszone tego 19 czy 25 sierpnia to i tak w sprzedaży będzie pewnie najszybciej pod koniec września ale przez ten czas wartość 50'ki może mocno spaść jeśli następca okaże się przełomowym modelem (w co akurat wątpię ale kto wie...).

Uprawnienia umieszczania postów