Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: logo i podpis na swoim zdjęciu jakim programem?

Coś już napisał Awatar danielo_18
    Miasto
    Katowice

Domyślnie logo i podpis na swoim zdjęciu jakim programem?

Witam

Mam do was pytanie jakim programem można nanieść na zdjęcie logo i podpis tak jak na zdjęciach Przemka Białka http://przemekbialek.pl/blog/ tu jest kilka fotek tego maleństwa właśnie z logo i podpisem. Będę niedługo robić sesję i chciałbym moje zdjęcia podpisać i zrobić swoje logo . Dzięki za pomoc
    Canon Eos 40D/Canon Eos 6D / Canon EF-S 17-85 IS USM/ Canon EF 50 F1,4 USM / Canon EF 70-200 F4 IS USM / Canon EF 24-105 F4 IS USM / Samyang 8 F3,5 /Canon EF 17-40 F4 USM/ Canon Speedlite 580EX II Dyfuzor / Lowepro Nova 190AW/ Lowepro Slingshot 302AW / Karty Sandisk Extreme/ Zestaw Cokin

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danielo_18 Zobacz posta
    Witam

Mam do was pytanie jakim programem można nanieść na zdjęcie logo i podpis tak jak na zdjęciach Przemka Białka http://przemekbialek.pl/blog/ tu jest kilka fotek tego maleństwa właśnie z logo i podpisem. Będę niedługo robić sesję i chciałbym moje zdjęcia podpisać i zrobić swoje logo . Dzięki za pomoc
    Jakimkolwiek programem do obróbki bitmap... Chociaż po twojej stopce sądząc - nie będzie to dobry pomysł.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Coś już napisał Awatar danielo_18
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

a dlaczego nie będzie to dobry pomysł
    Canon Eos 40D/Canon Eos 6D / Canon EF-S 17-85 IS USM/ Canon EF 50 F1,4 USM / Canon EF 70-200 F4 IS USM / Canon EF 24-105 F4 IS USM / Samyang 8 F3,5 /Canon EF 17-40 F4 USM/ Canon Speedlite 580EX II Dyfuzor / Lowepro Nova 190AW/ Lowepro Slingshot 302AW / Karty Sandisk Extreme/ Zestaw Cokin

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danielo_18 Zobacz posta
    a dlaczego nie będzie to dobry pomysł
    Chodziło pewnie o to, że stosunek wielkości podpisu do całego zdjęcia będzie taki sam, jak Twojej stopki do ostatniej wypowiedzi..
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Coś już napisał Awatar Zidus
    Miasto
    Tomaszów Maz./łódzkie

Domyślnie

zawsze można wywołać i dopisać coś z tyłu

Domyślnie

irfan view, photoshop, a nawet paint

Uprawnienia umieszczania postów