Cytat Zamieszczone przez RyszardSwiderski Zobacz posta
Dzięki Panowie, zawsze można na Was polegać Tak BTW, to mam nadzieję, że faktycznie Win 7 pozytywnie mnie zaskoczy, w przeciwieństwie do jego poprzednika... Visty, która po wyłączeniu wodotrysków nawet chodziła, ale po jakimś czasie... masakra.
poki co mam swiezo zainstalowane 7... i jesli ten system po kilku miesiacach uzywania bedzie dzialal chocby w polowie tak jak obecnie, to mega odlot.

przesiadlem sie z XP 64 bit i roznica jest kolosalna. glownie na tych najprostszych operacjach systemowych, typu przeskakiwanie miedzy katalogami, przegladanie plikow, ale tez otwieranie programow (Lightroom czy Firefox startuja znacznie szybciej), start systemu, zmiana ustawien. nie do porownania. byc moze to efekt chwilowy (bo jednak swiezy system to co innego), ale W7 na chwile obecna mi znacznie mniej rzezbi po dysku niz XP.

poza tym, ten system jest calkiem ladny graficznie i ma przyjemne zmiany w zakresie obslugi. pierwsze wrazenia mam bardzo pozytywne i na pewno wydaje sie to system przemyslany i sensowny

z mojego punktu widzenia - byle tak dalej. na chwile obecna jest super