Pokaż wyniki od 1 do 10 z 139

Wątek: Który windows, żeby uniknąć problemów?

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez solver Zobacz posta
    o ile się orientuje to niestety wersja RTM i ta finalna o dziwo się różnią, nie mam pojęcia czemu(powinny być identyczne), jednak zauważyłem to przy instalacji pewnych sterowników.
    RTM to jest wersja finalna - ta nagrywana na płytki i wysyłana do sklepów. Przynajmniej ja taką mam. Nie mylisz RTM z RC?

Dopiero zaczyna Awatar solver
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    RTM to jest wersja finalna - ta nagrywana na płytki i wysyłana do sklepów. Przynajmniej ja taką mam. Nie mylisz RTM z RC?
    masz ogromną rację, jednak zauważyłem pewne niewielkie różnice które dla zwykłego użytkownika nic nie znaczą (nie wiem, może to kwestia win update, że cos sobie doinstalował) ale podczas instalacji nieoficjalnego stera od dźwięku na RTM nie było żadnych problemów natomiast na finalnej Professional z MSDNAA wyskoczyło, że nie wolno i już (nie będę mieć lepszej jakości dźwięku;p). Z podobną sytuacją spotkało się wielu użytkowników innych forów na innych sterownikach, tzn na RTM wszystko ok na Pro już mniej.
    Wiem, że dziwne i bez sensu, bo RTM=final....a bynajmniej powinno, jednak kończąc OT nadal nie poradziłem sobie z bugiem:-(
    wspomnienie wywoływania zdjęć w piwnicy z ojcem, zawsze dodają otuchy:wink:

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

masz ogromną rację, jednak zauważyłem pewne niewielkie różnice które dla zwykłego użytkownika nic nie znaczą (nie wiem, może to kwestia win update, że cos sobie doinstalował) ale podczas instalacji nieoficjalnego stera od dźwięku na RTM nie było żadnych problemów natomiast na finalnej Professional z MSDNAA wyskoczyło, że nie wolno i już (nie będę mieć lepszej jakości dźwięku;p).
    Ja mam dokładnie tak samo, a mam staruteńkiego builda 7100, więc albo to kwestia update, albo któraś późniejsza wersja była tego pozbawiona, a po zastanowieniu się, wrócili do tej koncepcji. Tak czy siak, też nie mogę instalować niepodpisanych sterowników.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

jednak kończąc OT nadal nie poradziłem sobie z bugiem:-(
    Zainstaluj RTM i podaj mu klucz z finala. Późniejsze różnice powinny się w service packu wyrównać.
    Albo dopiero service pack czy hotfixy do finala poradzą na to.
    A może wersja jaką zainstalujesz z pudełka będzie jeszcze się różnić? Tego też nie można wykluczyć.

Cytat Zamieszczone przez sid Zobacz posta
    Tak czy siak, też nie mogę instalować niepodpisanych sterowników.
    A wyłączyłeś zupełnie UAC?
    A odpalasz instalację 'uruchom jako administrator' ?
    U mnie niepodpisane sterowniki śmigają.
    Ostatnio edytowane przez Vitez ; 02-09-2009 o 12:39 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów