Cytat Zamieszczone przez AMMarshall Zobacz posta
Nie używałem siódemki. Tak samo jak nie używałem Visty.
I to dla mnie oznacza że Twoje opinie są zupełnie niewarte uwagi. Dziękuję.

Ja się od ładnych paru lat param fotografią a nie odważyłbym się opiniować jedynek Canona, bo żadnej dłużej niż parę minut w ręku nie trzymałem (chyba że z zastrzeżeniem 'na podstawie opinii innych, wyczytanych' ). Tak dla porównania.

Cytat Zamieszczone przez AMMarshall Zobacz posta
Zwróć uwagę, że W7 jest jeszcze wersją RC więc nie polecałbym tego systemu nikomu póki nie wyjdzie wersja produkcyjna.
Zwróć uwagę, że oskarkowy pytał jaki system, ale niekoniecznie teraz - napisał już że w październiku go zamówi.
Skoro z wersją RC Win7 64bit nie ma problemów pod względem podanych wymagań, to jakich problemów można oczekiwać w wersji produkcyjnej?
A jakich problemów można oczekiwać w 8letnim systemie?
Mi wyobraźnia podpowiada wiele...

Btw wersja produkcyjna już jest (RTM), tylko jeszcze nie na półkach sklepów. Dziś/jutro takową instaluję i będę mógł bez klucza używać jej 120 dni a do tego czasu kupię pudełkową wersję.

Mówiąc szczerze prezentujesz bardzo nieładny typ uporu "nie spróbowałem ale wiem że jest niedobre" ... cóż - masz prawo mieć swoje zdanie, szkoda że niestety nie poparte żadnym konkretnym argumentem ani doświadczeniem z tym czy innym systemem, a tylko "XP jest da best" .

Przypomina mi nieco upór analogowców gdy zbliżała się era dominacji aparatów cyfrowych jakieś 6-7 lat temu... i upór Nikonowców gdy zbliżała się era pełnoklatkowych luster cyfrowych...

A ja tylko mówię "spróbuj" , zamiast odrzucać na starcie właściwie bez powodu.