I to dla mnie oznacza że Twoje opinie są zupełnie niewarte uwagi. Dziękuję.
Ja się od ładnych paru lat param fotografią a nie odważyłbym się opiniować jedynek Canona, bo żadnej dłużej niż parę minut w ręku nie trzymałem (chyba że z zastrzeżeniem 'na podstawie opinii innych, wyczytanych' ). Tak dla porównania.
Zwróć uwagę, że oskarkowy pytał jaki system, ale niekoniecznie teraz - napisał już że w październiku go zamówi.
Skoro z wersją RC Win7 64bit nie ma problemów pod względem podanych wymagań, to jakich problemów można oczekiwać w wersji produkcyjnej?
A jakich problemów można oczekiwać w 8letnim systemie?
Mi wyobraźnia podpowiada wiele...
Btw wersja produkcyjna już jest (RTM), tylko jeszcze nie na półkach sklepów. Dziś/jutro takową instaluję i będę mógł bez klucza używać jej 120 dni a do tego czasu kupię pudełkową wersję.
Mówiąc szczerze prezentujesz bardzo nieładny typ uporu "nie spróbowałem ale wiem że jest niedobre" ... cóż - masz prawo mieć swoje zdanie, szkoda że niestety nie poparte żadnym konkretnym argumentem ani doświadczeniem z tym czy innym systemem, a tylko "XP jest da best" .
Przypomina mi nieco upór analogowców gdy zbliżała się era dominacji aparatów cyfrowych jakieś 6-7 lat temu... i upór Nikonowców gdy zbliżała się era pełnoklatkowych luster cyfrowych...
A ja tylko mówię "spróbuj" , zamiast odrzucać na starcie właściwie bez powodu.